Inspiratiedagen Argentinië en Chili

Bent u van plan om een rondreis door Argentinië en/of Chili te maken en heeft u vragen, wilt u de landen leren kennen of wilt u eerst kennismaken met ons voordat u een rondreis boekt? Bezoek ons tijdens een van onze Inspiratiedagen.

Deze Inspiratiedagen vinden plaats op zondag 10 november 2019 en zondag 16 februari 2020 van 14:00 tot 17:00 uur in het hart van Nederland op het statige Landgoed Salentein in Nijkerk.

Tijdens de presentaties hebben we plek voor maximaal 40 personen. De presentaties duren ongeveer 1,5 uur en na afloop nemen we uitgebreid de tijd om uw persoonlijke vragen te beantwoorden.

Wat kunt u verwachten op deze Inspiratiedagen?

  • Ontvangst met koffie en thee
  • Een korte kennismaking met de mensen achter Pure Latin America
  • Een inspirerende landenpresentatie over Argentinië en Chili
  • Praktische tips over Argentinië en Chili
  • Gelegenheid tot het stellen van vragen
  • Nagenieten onder het genot van een goed glas Salentein wijn en een empanada

Deze Inspiratiedagen kunt u gratis bijwonen, wél verzoeken we u om u van tevoren aan te melden middels het formulier.

Aanmelden

Tevreden klanten

En hun ervaringen...

Chris en René

Argentinië

We zijn in november en december 2017 op rondreis geweest door Argentinië met als belangrijkste hoogtepunten ‘Buenos Aires en Patagonië’, een supermooie reisbestemming met monumentale natuur en een innemend vriendelijke bevolking. We kozen voor een reis op maat, Gábor heeft alles perfect geregeld en tot in de puntjes verzorgd. We zijn uitermate tevreden en hebben niets dan lof voor de reisorganisatie Pure Latin America. Bedankt Gábor & Gwendeline!

Lees verder

Karin en Bob

Argentinië

We maakten kennis met Pure Latin America op de Vakantiebeurs in Utrecht, bij de stand van het Argentijns Verkeersbureau. Gábor gaf ons gelijk een goed gevoel. Ook daarna verliep het contact tijdens het samenstellen van de reis vlot en soepel. Niets was onmogelijk, er wordt actief meegedacht om er een onvergetelijke reis van te maken. Ze doen écht hun best om alles te regelen, je hebt nooit het gevoel dat je een nummer bent. Tijdens de reis bleek dat alles...

Lees verder

Bas en Evelien

Argentinië en Chili

Eén van onze mooiste reizen ooit waarbij we Buenos Aires, Patagonië in combinatie met het het nationale park Torres Del Paine (Chili) en het noordwesten van Argentinië hebben aangedaan. Buenos Aires, een geweldige stad met veel historie, moderne wijken, voortreffelijke wijn en steaks! Patagonië en Torres Del Paine heeft ons verrast. De landschappen zijn prachtig, de rust en het einde van de wereld geeft een heel bijzonder gevoel. We hebben vele mooie en pittige wandelingen gemaakt met allerlei soorten weersomstandigheden, een...

Lees verder
Meer referenties