Inspiratiedagen Argentinië en Chili

Bent u van plan om een rondreis door Argentinië en/of Chili te maken en heeft u vragen, wilt u de landen leren kennen of wilt u eerst kennismaken met ons voordat u een rondreis boekt? Bezoek ons tijdens een van onze Inspiratiedagen.

Deze Inspiratiedagen vinden plaats op zondag 10 november 2019 en zondag 16 februari 2020 van 14:00 tot 17:00 uur in het hart van Nederland op het statige Landgoed Salentein in Nijkerk.

Tijdens de presentaties hebben we plek voor maximaal 40 personen. De presentaties duren ongeveer 1,5 uur en na afloop nemen we uitgebreid de tijd om uw persoonlijke vragen te beantwoorden.

Wat kunt u verwachten op deze Inspiratiedagen?

  • Ontvangst met koffie en thee
  • Een korte kennismaking met de mensen achter Pure Latin America
  • Een inspirerende landenpresentatie over Argentinië en Chili
  • Praktische tips over Argentinië en Chili
  • Gelegenheid tot het stellen van vragen
  • Nagenieten onder het genot van een goed glas Salentein wijn en een empanada

Deze Inspiratiedagen kunt u gratis bijwonen, wél verzoeken we u om u van tevoren aan te melden middels het formulier.

Aanmelden

Tevreden klanten

En hun ervaringen...

Jaspert en Esther

Argentinië

Prachtige gedenkwaardige reis in een mooi land. Het feit dat alles, door Pure Latin America, individueel prima voor je geregeld is geeft een heerlijk gevoel. Indien er vragen waren konden we terugvallen op een lokale contactpersoon. Pure Latin America is goed bevallen dus misschien doen we Brazilië ook nog een keer met hen.

Lees verder

Anke en Marc

Argentinië en Chili

Wat hebben jullie een ongelooflijke mooie reis voor ons samengesteld. Elke plek was op zijn eigen manier bijzonder: Paaseiland, de cruise met de Stella Australis, de berg met de 7 kleuren bij Purmamarca, Atacama met de maanvallei, de geisers en de flamingo’s. Maar wat ook heel bijzonder was en waar we erg van genoten hebben is de geweldige manier waarop alles geregeld was. Dank Gábor en Gwendeline.

Lees verder

Albert, Corry, Coen, Pleun, Suzanne en Marco

Argentinië

Eind 2014 ontstond tijdens een gezellige avond het idee om met z’n zessen een mooie reis te gaan maken. Met een duidelijke bestemming voor ogen: Patagonië zou het gaan worden! Nadat we vervolgens vrij snel daarna in contact waren gekomen met Pure Latin America is Gábor met groot enthousiasme voor ons aan de slag gegaan en binnen no time lag er al een geweldig voorstel op tafel dat hij ook nog eens persoonlijk thuis kwam toelichten. Wat een verschil met...

Lees verder
Meer klantervaringen