Een schitterende rondreis met als summum de zonsverduistering

De laatste zonsverduistering gemist of wilt u het altijd nog een keer meemaken? Reis met Pure Latin America naar Argentinië waar op 2 juli 2019 weer een totale zonsverduistering te bewonderen is.

Het pad van de zonsverduistering loopt voor het grootste deel over de Stille Oceaan. Pas op het einde van de middag komt de eclips in Chili aan land, om bij zonsondergang te eindigen in Buenos Aires. Het begin van de eclips is rond 16:55 uur en net voor zonsondergang, zo rond 17:40 uur is hij totaal. De totale zonsverduistering duurt iets langer dan 2 minuten.

De eclipswaarneming wordt uiteraard gecombineerd met een prachtige rondreis door Argentinië.

Uw eclipsreis begint in de wereldstad Buenos Aires. De stad is betoverend mooi en combineert prachtige monumentale gebouwen met passionele Porteños, heerlijk mals vlees met smaakvolle Argentijnse wijn en de klassieke tango met swingende cumbia.

Hierna reist u door naar Iguazú waar u zowel de Argentijnse als ook de Braziliaanse kant van de watervallen van dichtbij zult gaan bekijken.

Het volgende hoogtepunt is Salta dat is gelegen in het noordwesten van Argentinië. U bezoekt een groot aantal natuurlijke en culturele hoogtepunten ten noorden en zuiden van Salta. U zult versteld staan van de grote diversiteit in landschappen die u in deze regio aantreft, van prachtig gekleurde bergen tot uitgestrekte zoutvlaktes, van groene oases tot kleine pittoreske dorpjes.

Voor het summum van de eclipsreis reizen we om 6:00 uur vanuit Mendoza naar Bella Vista waar we de eclips zullen gaan aanschouwen. Het is een uitstekende plek omdat het hier buitengewoon helder is en bevolkte gebieden nagenoeg ontbreken. Er is uiteraard voldoende tijd om de eclips op alle zintuigen te laten inwerken.  Het is immers niet alleen het licht dat van kleur en intensiteit verandert, maar ook de gevoelstemperatuur neemt wat af, de vogels stoppen bijvoorbeeld met zingen en er hangt een mysterieuze rust over de wereld.

Eenmaal terug in Mendoza vliegt u naar Buenos Aires van waaruit u terugvliegt naar Nederland of België.

Hoogtepunten

Dag 1 – 20 juni | Aankomst Buenos Aires en fietstour

U komt aan op Ministro Pistarini (ook wel Ezeiza), het internationale vliegveld van Buenos Aires. U wordt welkom geheten door een vertegenwoordiger van Pure Latin America en met een transfer naar het hotel gebracht.

Om 10:30 neemt u deel aan de fietstour welke ongeveer 3,5 uur duurt. U maakt kennis met een groot aantal historische, sociale en architectonische hoogtepunten. U doet onder andere het Plaza San Martín (een van de mooiste pleinen van Buenos Aires bekend om de fraaie gebouwen), Plaza de Mayo (het plein van de Dwaze Moeders), Teatro Colón (het voornaamste muziektheater van de stad gelegen aan Avenida 9 de Julio), Mercado de Abasto (het mooiste winkelcentrum van de stad gebouwd in 1895), Pasaje Carlos Gardel en Cementerio de Recoleta (beroemde begraafplaats met het graf van Evita Perón) aan.

U overnacht in hotel Esplendor.

Dag 2 – 21 juni | Bezoek aan Planetario Galileo Galilei en tango avond

In het noordoostelijke puntje van Parque 3 de Febrero ligt het UFO-vormige Planetario Galileo Galilei. Dit planetarium is alleen al omwille van het gebouw waar het is ondergebracht een bezoek waard. De constructie heeft namelijk de vorm van een planeet. Binnenin waant u zich echt in het heelal door een ingenieus lasersysteem dat het heelal binnen de ruimte reconstrueert.

In de avond staat er tango dinershow op het programma bij Esquina Carlos Gardel, een van de meest gerenommeerde tangotheaters van Buenos Aires. Deze mooie venue ligt gelegen in de wijk Abasto waar de beroemde tango zanger Carlos Gardel woonde. Zijn huis staat op twee blokken lopen van Esquina Carlos Gardel vlakbij de jugendstil ogende markt El Abasto. De venue huist in het gebouw waar 100 jaar geleden de tango begon in het Chanta Cuatro. Een avond om nooit meer te vergeten.

U overnacht in hotel Esplendor.

Dag 3 – 22 juni | Vlucht naar Iguazú en bezoek aan Argentijnse kant van de watervallen

In de ochtend vliegt u van Buenos Aires naar Iguazú. In de middag bezoekt u de Argentijnse kant van de watervallen. Het subtropische regenwoud Parque Nacional Iguazú, is de locatie van een van de grote natuurwonderen van de wereld, de machtige Iguazú watervallen. Iguazú dankt zijn naam aan het Guaraníwoord voor ‘groot water,’ een passende omschrijving van een serie watervallen die zich over 2,7 kilometer uitstrekken en bestaan uit meer dan 275 verschillende watervallen. De Iguazú watervallen zijn 80 meter hoog (ze zijn hoger dan de Niagara watervallen en wijder dan de Victoria watervallen) en behoren zonder twijfel tot de mooiste watervallen ter wereld.

Het is een waar spektakel, betoverend en opwindend tegelijkertijd.

U overnacht in Jardín de Iguazú.

Dag 4 – 23 juni | Bezoek aan Braziliaanse kant van de watervallen

U vertrekt vanuit het bezoekerscentrum waarna u het nationale park binnengaat via het Yacaratiá pad dat alleen toegangkelijk is voor trucks die speciaal geprepareerd zijn voor dit ruigere terrein. Een Engelse gids laat u ‘onderweg’ kennismaken met de natuurlijke en culture rijkdom van deze semi-jungle.

Het 5 kilometer lange pad eindigt bij Puerto Macuco. Hier gaat u aan boord van de boot en vaart u de Iguazú rivier op in de richting van de watervallen (ongeveer 6 kilometer). Onderweg zullen er wat stroomversnellingen worden genomen.

Eenmaal aangekomen bij de waterval Tres Mosqueteros, kunt u vanaf het water zowel de Argentijnse als de Braziliaanse watervallen bekijken met als summum de Garganta del Diablo (Duivelsmond). Hierna vaart u naar de San Martín waterval welke u vanuit de boot van heel dichtbij zult gaan bekijken. Het is de 2e grootste waterval en tevens de grootste waterval die vanuit de boot bekeken mag worden.

Wij adviseren u droge kleren mee te nemen, een nat pak is gegarandeerd.

U overnacht in Jardín de Iguazú.

Dag 5 – 24 juni | Ochtendvlucht naar Salta en stadstour

Vandaag vliegt u van Iguazú naar Salta, de meest Spaanse stad van het land. De stad doet aan als Andalusië, alleen dan met een iets gematigder klimaat. Salta la Linda is de Spaanse bijnaam van de stad: het mooie Salta. Nergens in Argentinië is de koloniale invloed van Spanje nog zo sterk te zien als in Salta. Kijk bijvoorbeeld naar het centrale plein. Daar ziet u de neoklassieke, crèmeroze kathedraal.

Het museum voor hedendaagse kunst is gebouwd in Franse stijl. Het oude gemeentehuis Cabildo kenmerkt zich door de bogenstructuur die zo typisch is voor de Spaanse koloniale stijl. Tegenwoordig is het Cabildo een historisch museum.

Veel van Salta`s goed bewaarde koloniale schatten liggen rond Plaza 9 de Julio. De belangrijkste kathedraal, de cabildo, en het culturele centrum van de stad, liggen aan het plein. `s Middags neemt u deel aan een stadstour waarbij onderstaande hoogtepunten worden aangedaan:

Iglesia y Convento San Francisco – de mooiste kerk van Salta, gebouwd tussen 1750 en 1850 en het is het perfecte voorbeeld van exuberant Italiaanse stijl

Plaza 9 de Julio – is een ontmoetingscentrum van salsa en een goede plek om het leven gade te slaan

Iglesia Catedral – een neoclassicistische kathedraal uit 1882 gebouwd 300 jaar na de stichting vd stad

Teleférico San Bernardo, uitzichtpunt van waaruit u een prachtig uitzicht hebt over de stad

U overnacht in Design Suites.

Dag 6 – 25 juni | Van Salta naar Cachi

De route die u vandaag aflegt begint in Salta en eindigt in Cachi. Tijdens de rit maakt u kennis met Parque Nacional los Cardónes (het park van de zuilcactussen). Het park kent een begroeiing van cactussen en andere soorten die bestand zijn tegen het dorre klimaat van deze stoffige vallei. Het reservaat is opgericht ter bescherming van de cardónes (zuilcactussen) die vroeger alom werden gebruikt als brandhout of in de meubelmakerij. Hoewel sommige van deze gigantische cactussen hoogten van 5 m kunnen bereiken, groeien deze planten maar een paar millimeter per jaar. U vindt ze tussen de 2700 en 5500 meter boven de zeespiegel.

Eenmaal op de Ruta 33 verandert het landschap in kalere bergen met rodegesteentes en cactussen. U rijdt via een slingerweg omhoog naar het plateau Cuesta del Obispo. Het uitzicht vanaf de top is werkelijk fenomenaal. U vervolgt uw weg door het Los Cardones Nationaal Park. Het landschap verandert weer. Het groen van zojuist heeft plaatsgemaakt voor een steenachtige omgeving met het besneeuwde Andesgebergte op de achtergrond.

Cachi is een pittoresk dorp bekend vanwege zijn mooie met palmen en sinaasappelbomen omzoomde dorpsplein. Het ligt aan de voet van de 6380 m hoge, Nevado del Cachi. Het kleine Museo Arqueológico Pío Pablo Díaz ten oosten van het plein toont objecten die werden gebruikt door de oorspronkelijke inwoners van de Valles Calchaquíes. Eveneens zeer de moeite waard is de grondig gerestaureerde Iglesia San José, ten noorden van het dorpsplein, met een klassieke witte gevel, houten vloer en opmerkelijk altaar van cactushout.

U overnacht in ACA Cachi.

Dag 7 – 26 juni | Van Cachi naar Cafayate

De route van Cachi naar Cafayate is zeer bijzonder, u wordt omringd door hoge bergtoppen en passeert authentieke dorpen. Het landschap om u heen verandert continue en kenmerkt zich door zandstenen gebergtes en droogte. Het bijzondere is dat u halverwege de route een uitgestrekt groen dal doorkruist waar u veel wijngaarden vindt.

De weg van Cachi naar Cafayate is bijna volledig onverhard.

Vandaag staat alles in het teken van genieten, genieten van de lokale bevolking, het prachtige weer en de niet te overtreffen vergezichten.

U overnacht in Cafayate Wine Resort.

Dag 8 – 27 juni | Vrije dag in Cafayate

Cafayate wordt beschouwd als een van de mooiste dorpen in Argentinië. Het is een natuurlijke halteplaats voor iedereen die door de Valles Calchaquíes trekt. Cafayate is gesticht in 1840 en niet lang daarna is een aantal wijnboerderijen gebouwd op de hellingen rond de stad. In Cafayate, waar de vredige sfeer van een dorp heerst, vindt u restaurants, musea en een paar koloniale landhuizen.

Rond de middag wordt u hartelijk ontvangen op Bodega Piatelli om te genieten van een heerlijke lunch.

In en om Cafayate vindt u vele bodega`s met een grote variëteit aan wijnen. Wij raden u aan `s middags een bodega te bezoeken en aldaar deel te nemen aan een wijnproeverij. We voorzien u graag van tips.

U overnacht in Cafayate Wine Resort.

Dag 9 – 28 juni | Van Cafayate naar Purmamarca

De rit vandaag begint in de Quebrada de Cafayate. Deze quebrada staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco. Voor veel reizigers is het rode ravijn even gedenkwaardig. De hoge wanden van het ravijn vormen een explosie aan kleuren. Door het dal stroomt de Río Conchas die het land voorziet van vruchtbare grond. De rotsformaties zijn indrukwekkend en dragen namen als Los Médanos (de duinen) en El Obelisco (de obelisk). Een enorm ravijn aan de oostzijde staat bekend als La Garganta del Diablo (de duivelsstrot).

Vanaf Salta rijdt u via Ruta 9 naar Jujuy. Deze route gaat een stuk door het groene nevelwoud genaamd de ‘Yungas’. De bijzonder groene omgeving is erg indrukwekkend. Zelfs de stammen van de bomen zijn begroeid. Wel moet u goed opletten want de weg is smal en bochtig. Nadat u het stadje Jujuy bent gepasseerd, verandert het landschap. De omgeving wordt weidser.

U overnacht in La Comarca.

Dag 10 – 29 juni | De Quebrada de Humahuaca

Vandaag verkent u de Quebrada de Humaguaca. De Quebrada de Humahuaca wordt gezien als een geologisch wonder, het is een langgerekt ravijn beladen met Argentijnse geschiedenis. Als de weg voorbij Purmamarca omhoog loopt, krijgt u de kleurige gesteentelagen van de wanden van het Río Granedal te zien. Deze wanden lichten tijdens zonsopkomst en -ondergang prachtig op en hebben de meest fantastische kleuren.

Het landschap is niet het enige wat dit gebied zo bijzonder maakt, het gebied wordt namelijk verrijkt door de lokale bevolking die met zijn grote mate van gastvrijheid en warmte de Quebrada extra kleur geeft.

U dag begint in Purmamarca, dit dorpje ligt op de bodem van het ravijn van dezelfde naam. Het dankt zijn roem aan de heuvel die erop uitkijkt, de Cerro de Los Siete Colores (Heuvel van de Zeven Kleuren). De contrasterende kleuren van de rotslagen variëren van vaal oranje tot paars en ze zijn vlak na zonsopkomst op hun allermooist.

Hierna doet u Maimará aan, een leuk klein dorp gelegen tegen de achtergrond van de adembenemende Quebrada. Een van de hoogtepunten in Maimará is de imposante begraafplaats gebouwd tegen de berghelling, de begraafplaats kent een grote verscheidenheid aan graven en kruizen.

Het volgende hoogtepunt is Tilcara, een van de levendigste quebrada-dorpen. Het dorp wordt voornamelijk gedomineerd door de indrukwekkende bergen eromheen en het belangrijkste hoogtepunt is het Incaopenluchtmuseum, de Pucará de Tilcara. Dit fort op de heuveltop, op 1 km van het dorp, stond hier al vijf eeuwen voor de komst van de Inca`s. Vanuit het fort heeft u een mooi uitzicht op de quebrada.

Vanuit Tilcara rijdt u naar Humahuaca, een plaatsje met adobe(klei) huizen en witgekalkte muren, is tevens de nederzetting met de meeste inwoners in de vallei. De Iglesia de la Candelaria y San Antonio, de cabildo en de uitstekende kunstnijverheidswinkels zijn een bezoek waard. Humahuaca heeft een pittoresk centrum; zijn smalle, ruw geplaveide straten en rustieke adobehuizen zijn karakteristiek voor de Andes.

Vanuit Humahuaca rijdt u naar Purmamarca waar u overnacht.

U overnacht in La Comarca.

Dag 11 – 30 juni | Via de Salinas Grandes naar Salta en vlucht naar Mendoza

In de ochtend rijdt u van Purmamarca via een indrukwekkende bergroute in ongeveer een uur naar de zoutvlakte genaamd Salinas Grandes. Onderweg stopt u een paar keer om te genieten van de prachtige vergezichten en het maken van foto’s. Het hoogste punt van deze route ligt op zo’n 4.200 meter. De zoutvlakte zelf ligt op zo’n 3.300 meter. Nadat u de bergpas over bent ziet u in de verte het wit van de zoutvlakte al verschijnen. Vergeet ook vooral uw zonnebril niet mee te nemen. De Salinas Grandes is onbekend voor velen maar absoluut de moeite waard om te bezoeken.

Vanuit de zoutvlakte wordt u naar het vliegveld van Salta gebracht voor uw vlucht naar Mendoza.

U overnacht in Amérian Executive.

Dag 12 – 1 juli | Dagexcursie Valle de Uco

Argentinië staat bekend om zijn wijnen, de voornaamste wijnstreek is Mendoza: een wijngebied aan de voet van het Andesgebergte met 228.000 hectare aan wijnvelden verdeeld over verschillende regio’s. Meer dan 70% van de totale productie van Argentinië komt uit dit gebied. De bekendste wijn en het paradepaardje van de Argentijnse wijnbouw is de Malbec; een volle ronde wijn met een complexe smaak.

Vandaag bezoekt u Valle de Uco, een van de mooiste en oudste wijngebieden van Argentinië ten zuiden van de stad Mendoza. Hier bezoekt u twee bodega’s waarbij de lunch en wijnproeverij is inbegrepen.

U overnacht in Amérian Executive.

Dag 13 – 2 juli | Eclipsdag op een mooie plek ten noorden van Mendoza

Voor het summum van de eclipsreis reizen we om 6:00 uur vanuit Mendoza naar Bella Vista waar we de eclips zullen gaan aanschouwen. Het is een uitstekende plek omdat het hier buitengewoon helder is en bevolkte gebieden nagenoeg ontbreken. Er is uiteraard voldoende tijd om de eclips op alle zintuigen te laten inwerken.  Het is immers niet alleen het licht dat van kleur en intensiteit verandert, maar ook de gevoelstemperatuur neemt wat af, de vogels stoppen bijvoorbeeld met zingen en er hangt een mysterieuze rust over de wereld. Om 19:00 uur reizen we weer terug naar Mendoza.

Op deze dag zijn de volgende zaken inbegrepen: toegang tot het gebied, 4 tenten van 8 bij 12m met tafels en stoelen, chemische toilet en uitgebreide lunch (onderweg). Voor de terugweg hebben we een lunchbox voor u geregeld.

U overnacht in Amérian Executive.

Dag 14 – 3 juli | Vlucht naar Buenos Aires

Vandaag vliegt u van Mendoza terug naar Buenos Aires waar u uw eclipsreis op een ontspannen manier zult afsluiten.

De middag kan naar eigen wens kan worden ingevuld. U kunt relaxed de middag doorbrengen in een van de vele prachtige stadsparken of een bezoek brengen aan de mooie wijken Palermo en Belgrano, Recoleta of Puerto Madero.

U overnacht in hotel Esplendor.

Dag 15 – 4 juli | Terugvlucht naar Nederland of België

U wordt vanuit het hotel naar het vliegveld gebracht voor uw terugvlucht naar Nederland of België.

Prijs Eclipsreis

De prijs voor deze 15-daagse eclipsreis bedraagt €3.202 per persoon.

Toeslag single reiziger: €344

Deze reis gaat door bij minimaal 8 deelnemers. Het maximaal aantal deelnemers bedraagt 20.

Inclusief

 • Continentale vluchten met Aerolíneas Argentinas
 • Engels-/Spaanstalige reisbegeleiding tijdens de volledige eclipsreis
 • Nederlands aanspreekpunt in Buenos Aires tijdens de volledige eclipsreis
 • Overnachtingen in uitstekende hotels op basis van logies/ontbijt
 • Dagexcursies en tours zoals omschreven in het programma
 • Minibus met chauffeur/gids zoals omschreven in het programma
 • Maaltijden zoals omschreven in het programma

Exclusief

 • Intercontinentale vlucht (+/- €1.000) – deze vlucht kunnen wij voor u boeken
 • Lunch, diner en drankjes van dag 1 t/m dag 15 indien anders omschreven
 • Vroege check ins of late check outs
 • Vaccinaties
 • Reisverzekering
 • Fooien en persoonlijke uitgaven

Hotels

De hotels waar wij mee samenwerken zijn door ons aan de hand van onderstaande criteria met zorg geselecteerd:

Authentieke hotels met een gezellige en persoonlijke sfeer

Hotels met een bijzondere en/of gunstige ligging

Hotels die een duurzaam beleid nastreven ten opzichte van mens en natuur

Contactpersoon

Gábor Margés

Wellicht heeft u een vraag, of is er iets onduidelijk? Laat het mij weten.

Stel een vraag

 • Veiligheidscontrole: Voer de letters en/of cijfers in.

Elektriciteit

Het voltage dat men in Argentinië hanteert is 220. De stopcontacten zijn geschikt voor stekkers met twee of drie pinnen met een platte vorm. Adapters voor buitenlandse apparaten zijn te koop bij ferreterías (ijzerwinkels) en grote supermarkten.

Fooien

Het geven van fooi is gebruikelijk in Argentinië. In restaurants en hotels is 10% van de rekening een goede richtlijn, soms is dit echter wel al in de rekening opgenomen onder “servicekosten“. Ook in kleine restaurantjes, eetstalletjes, parkeergarages e.d. wordt een kleine fooi erg gewaardeerd. Mede door de inflatie van de afgelopen jaren ligt het loon van veel mensen onder het bestaansminimum en kunnen ze elke fooi ook echt gebruiken. Taxichauffeurs verwachten meestal geen fooi.

Geldzaken

De Argentijnse valuta is de peso, maar Amerikaanse dollars worden op veel plaatsen in toeristengebieden en bij de meeste supermarktketens geaccepteerd. De meeste van toeristen afhankelijke hotels, winkels en restaurants accepteren de belangrijkste creditcards. De waarde van 100 peso’s is ongeveer €5.90. Voor actuele valutakoersen kunt u terecht bij www.xe.com. U kunt geld wisselen in hotels, wisselkantoren (casas de cambio) en banken. Ook kan er in steden en grotere dorpen worden gepint.

Gezondheid

Argentinië is een land zonder hygiënische problemen. Over het algemeen is het drinkwater safe. Het kan zijn, zoals in Buenos Aires, dat het water hard en wat naar chloor smaakt. In het noorden is het beter om mineraalwater te drinken i.v.m. de hygiëne. Overal, zelfs in de kleinste supermarkten in het land, is volop mineraalwater te krijgen.

Inentingen

Hoewel vaccinaties niet verplicht zijn, wordt het wel sterk aangeraden u te laten inenten tegen hepatitis A (geelzucht) en DTP (difterie, tetanus en polio). Wij raden u aan voor vertrek uw gezondheidscentrum te contacteren voor een persoonlijk inentingsadvies.

Klimaat

Het klimaat van Argentinië kan worden ingedeeld in vier types: droog, gematigd, koud en warm. Het Andesgebergte, Antarctica, de Atlantische Oceaan en de omvang van het land zijn in belangrijke mate bepalend voor het klimaat. In Buenos Aires kan de Sudestada (zuidoostelijke wind) stortbuien veroorzaken en het pampeano-weersyteem, dat beïnvloed wordt door de oceaan, kan onweer aanvoeren vanuit de pampa`s. Op de hoogvlakten van de noordwestelijke Andes is het overdag warm, terwijl Patagonië wordt geteisterd door harde wind die uit het zuidwesten komt en onbelemmerd over de vlakte raast. Door het Antarctische zeeklimaat van Tierra del Fuego (Vuurland) is het daar het hele jaar door nat en winderig.

Paspoort

U moet in het bezit zijn van een geldig paspoort dat na vertrek uit Argentinië nog tenminste zes maanden geldig is. EU-onderdanen hoeven voor een verblijf tot 90 dagen geen visum aan te vragen.

Veiligheid

Argentinië is een veilig land om doorheen te reizen. U wordt geadviseerd in de grote steden de arme wijken, en vooral de Villas de miseria (krottenwijken) zoveel mogelijk te mijden. Wees, vooral in de nachtelijke uren in de centra, extra alert op zakkenrollers.

Verzekeren

Vakantie is belangrijk. U moet er onbekommerd van kunnen genieten. Daarom zijn er verzekeringen. Een annuleringsverzekering voor wanneer u niet kunt vertrekken of plotseling naar huis moet terugkeren en een reisverzekering voor dekking van schade. Pure Latin America stelt voor elke reis een reisverzekering verplicht en een annuleringsverzekering wordt nadrukkelijk aanbevolen.

Contactpersoon

Gábor Margés

Wellicht heeft u een vraag, of is er iets onduidelijk? Laat het mij weten.

Stel een vraag

 • Veiligheidscontrole: Voer de letters en/of cijfers in.

Combinatie mogelijkheden

U kunt ervoor kiezen de eclipsreis met een aantal dagen te verlengen, bijvoorbeeld met een bezoek aan Santiago en Valparaíso. Informeert u bij ons naar de mogelijkheden.

Vluchten

Wanneer u zelf uw vlucht boekt, zorg er dan voor dat uw vluchttijden corresponderen met de reisdata en u dus op 20 juni in de ochtend aankomt in Buenos Aires. De intercontinentale vlucht is niet inbegrepen in de totaalprijs. Wel zijn wij als extra service in staat u een passend vluchtvoorstel voor te leggen. Voor de continentale vluchten in Argentinië werken wij samen met Aerolíneas Argentinas.

Spreekt deze reis u aan?

Geef hieronder uw gegevens en wensen door. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw reisplannen te bespreken.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkwijze

1
U vertelt ons uw wensen, ideeën, budget en reisdata, waarna wij een vrijblijvend reisprogramma voor u samenstellen
2
Pas als u helemaal tevreden bent, geven we uw unieke reiservaring vorm. We doen er alles aan uw verwachtingen te overtreffen
3
We zorgen ervoor dat alles perfect geregeld is, zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Bij terugkomst nemen we altijd contact met u op

Route

Een schitterende rondreis met als summum de zonsverduistering