Annabel en Hendrik

Argentinië en Chili

Een rondreis door Argentinië stond al lange tijd bovenaan de bucketlist. En in november en december 2018 was het dan eindelijk zover!

Omdat wel veel van het land wilden zien en ter plekke geen tijd wilden verliezen aan het plannen van een volgende stap, hebben we Pure Latin America gevraagd om ons te helpen. Vanaf het begin was het contact met Gwendeline erg prettig. Hij heeft goed geluisterd naar onze wensen en kwam dus met een reisadvies. Zo hebben we bijvoorbeeld ervoor gekozen om niet naar Ushuaia te gaan, maar wel een stukje Chili mee te pakken. Gwendeline stond in de voorbereiding goed voor ons klaar. Hij reageerde snel en duidelijk op mails, had antwoord op al onze vragen en wist ons altijd weer goede tips mee te geven voor de voorbereiding.

Ook op vakantie werden we goed bijgestaan door Gwendeline. Toen één van onze vluchten vanwege een staking werd geannuleerd, heeft zij alles in het werk gesteld om de impact op de reis zo klein mogelijk te laten zijn. En dat is heel goed gelukt!

We hebben vijf fantastische weken gehad in Argentinië en Chili. We hebben genoten van de enorme diversiteit van deze rondreis. Van gletsjers tot de Atacama woestijn, van droge steppe tot subtropisch regenwoud, van intensieve hikes door de bergen tot ontspannen in de wijngebieden en van de grote stad tot de middle of nowhere … We hebben het allemaal mogen zien in die vijf weken!

Spreekt dit u aan?

Pure Latin America laat u graag op een intense manier kennismaken met het prachtige Argentinië, Brazilië en/of Chili

Bekijk onze reizen

Lees wat andere klanten te vertellen hebben

Marina en Cas

Argentinië en Chili

We hebben een superreis gehad! Wat een fantastisch land en geweldige mensen! Het liefst zouden we morgen weer teruggaan. De manier van reizen was dankzij Pure Latin America heerlijk relaxed. Alles klopte gewoon en het is zo fijn dat je geen tijd kwijt bent aan dingen die je lokaal nog moet regelen. Van veel reizigers hebben we gehoord dat ze in de problemen waren geraakt door de G20 top en hele schema’s en vervoer moesten omgooien. Wij zijn jullie daarom...

Lees verder

Jaspert en Esther

Argentinië

Prachtige gedenkwaardige reis in een mooi land. Het feit dat alles, door Pure Latin America, individueel prima voor je geregeld is geeft een heerlijk gevoel. Indien er vragen waren konden we terugvallen op een lokale contactpersoon. Pure Latin America is goed bevallen dus misschien doen we Brazilië ook nog een keer met hen.

Lees verder

Gijs en Myrna

Argentinië en Chili

Wij hebben 3 weken door Argentinië en Chili gereisd en een klein stukje van Uruguay gezien. Een fantastische, hele indrukwekkende reis die door Gwendeline super goed verzorgd was. Mede door hun adviezen is het een zeer afwisselende reis geworden met bezoek aan de hoofdsteden Buenos Aires en Santiago de Chili, bergdorpjes als Purmamarca en San Pedro de Atacama en de prachtige pleinen van Salta en Cafayate. We verbleven in hotels met een uitstekende ligging, zodat we op eigen gelegenheid de...

Lees verder
Meer klantervaringen