Maak kennis met de smaak van Argentinië en Chili

Deze wijnreis start in het prachtige en veelzijdige Buenos Aires. Van daaruit reist u door naar het Mendoza wijngebied waar u er op uitgaat om het Andesgebergte te verkennen als ook meerdere uitstekende bodega’s (o.a. Bodegas Salentein) in het wijngebied Valle de Uco en Luján de Cuyo zult bezoeken en ter plekke kennismaakt met de smaak van Argentinië. Vanuit Mendoza reist u door naar Santiago de Chile (Chili) om daar zowel ten noorden als ten zuiden van Santiago verschillende bodega`s te bezoeken. Ook hier staan weer een aantal wijnproeverijen op het programma. De bodega`s die u bezoekt zijn met zorg uitgekozen en kenmerken zich vaak door een prachtige ligging, een rijke wijncultuur en een uitstekende variatie aan wijnen.

Het culinaire aspect komt tijdens deze reis ook uitgebreid aan bod. Het gastronomische aanbod in Buenos Aires, in de Mendoza wijnregio en in de wijngebieden in Chili is zeer gevarieerd en u heeft de keuze uit een groot aantal authentieke en kwalitatief goede restaurants. Deze wijnreis staat volledig in het teken van genieten; genieten van de prachtige bodega’s en goede wijnen, het heerlijke eten, de wereldsteden die u aandoet en de geweldige natuur zo kenmerkend aan beide landen.

Argentinië staat bekend om zijn wijnen, de voornaamste wijnstreek is Mendoza: een wijngebied aan de voet van het Andesgebergte met 228.000 hectare aan wijnvelden verdeeld over verschillende regio’s. Meer dan 70% van de totale productie van Argentinië komt uit dit gebied. De bekendste wijn en het paradepaardje van de Argentijnse wijnbouw is de Malbec; een volle ronde wijn met een complexe smaak.

Chili behoort net als Argentinië tot het land van de nieuwe wereldwijnen, de voornaamste redenen zijn de verschillende microklimaten en bodemtypen. Ook wordt het land omringd door vier natuurlijke barrières waardoor de wijnbouw bijna geen last heeft van ziektes. Het gebruik van bestrijdingsmiddelen is hierdoor tot een minimum beperkt, wat weer goed is voor het milieu. Vooral in deze tijd wordt er veel aandacht geschonken aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en biologische producten, Chili blinkt hier in uit.

Hoogtepunten

Dag 1 | Aankomst Buenos Aires

U komt aan op Ministro Pistarini (ook wel Ezeiza), het internationale vliegveld van Buenos Aires. U wordt welkom geheten door een vertegenwoordiger van Pure Latin America en met een transfer naar het hotel gebracht.

Ter inspiratie hebben we een top 10 samengesteld van de beste (en onze favoriete) restaurants in Buenos Aires.

Dag 2 | Fietstour door Buenos Aires

Tijdens de fietstour die om 10:00 uur begint en ongeveer 3,5 uur duurt, maakt u kennis met een groot aantal historische, sociale en architectonische hoogtepunten. U doet onder andere het Plaza San Martín (een van de mooiste pleinen van Buenos Aires bekend om de fraaie gebouwen), Plaza de Mayo (het plein van de Dwaze Moeders), Teatro Colón (het voornaamste muziektheater van de stad gelegen aan Avenida 9 de Julio), Mercado de Abasto (het mooiste winkelcentrum van de stad gebouwd in 1895), Pasaje Carlos Gardel en Cementerio de Recoleta (beroemde begraafplaats met het graf van Evita Perón) aan.

Dag 3 | Vrije dag in Buenos Aires

Vandaag is een vrije dag in Buenos Aires die naar eigen wens kan worden ingevuld.

We raden u aan de dag door te brengen in Parque 3 de Febrero. Parque 3 de Febrero, ook wel Bosques de Palermo (de bossen van Palermo) genoemd, is een groot groen gedeelte bestaande uit verschillende meertjes, vele fitness-plekken, grasvelden, bootjes en mooie lanen om te wandelen. Binnen dit park vindt u diverse tuinen en parkjes, waaronder Paseo el Rosedal. U kunt er letterlijk uren wandelen! Op een zonnige dag gaan de porteños er fietsend of joggend op uit en is het hier gezellig druk. Ook kunt u er waterfietsen.

Dag 4 | Vlucht naar Mendoza

Vandaag vliegt u van Buenos Aires naar Mendoza.

Het aan de voet van de Andes gelegen Mendoza werd verwoest door de aardbeving van 1861. Bij de herbouw zijn weelderige pleinen aangelegd, versierd met fraai tegelwerk, muurschilderingen, beelden en fonteinen. Mendoza, hart van de nationale wijnbouwindustrie, is een ideale basis voor het verkennen van de uitstekende bodega`s.  

’s Avonds kunt u gaan dineren in de prachtige bodega Mallmann gelegen net buiten de stad, waar een zeer gerenommeerde chef-kok u laat kennismaken met een aantal culinaire hoogtepunten. Mocht u hier gebruik van willen maken dan kunnen wij voor u een tafel reserveren.

U overnacht in Posada Verde Oliva, een olijfboerderij met een tuin en een zwembad. De posada is gelegen op slechts 16 kilometer van de stad Mendoza. De posada is gebouwd in de 19e eeuw en beschikt over wijngaarden en olijfbomen waar u kunt genieten van zelfgemaakte wijn en olijfolie. De elegant ingerichte kamers zijn voorzien van grote ramen met uitzicht op de tuin.

Dag 5 | Dagexcursie Aconcagua (hoogste berg van Zuid-Amerika)

Tijdens deze excursie gaat u samen met een gids per auto en wandelend de mooiste hoogtepunten rondom de Aconcagua (hoogste berg van Zuid-Amerika) verkennen (bruggen, tunnels en de oude Andes treinroute). In totaal zal er ongeveer een uur worden gewandeld met als summum het uitzichtspunt op de Aconcagua. U wordt om 8:00 uur in het hotel opgehaald en daar om 18:30 uur weer afgezet. U maakt kennis met de pracht en ongereptheid van het Andesgebergte.

Dag 6 | Dagexcursie wijnvallei Valle de Uco

U wordt om 8:00 uur opgehaald in het hotel om het wijngebied ‘Valle de Uco’ te bezoeken. Deze wijnvallei ligt aan de voet van het Andesgebergte en is gelegen op een hoogte van tussen de 900 en 1200 meter. Het is een bijzonder vruchtbaar gebied met weinig regen en alleen lage temperaturen in de maanden juni, juli en augustus. Gemiddeld heeft het gebied zo`n 250 zon dagen per jaar en zijn er grote temperatuurverschillen tussen dag en nacht. Al deze factoren maken dit gebied tot een van de betere wijngebieden van Argentinië. Wat ook indrukwekkend is zijn de hoge pieken van het Andesgebergte die de bodega’s een bijzondere ligging geven.

U bezoekt als eerste bodega Domaine Bousquet. Jean Bousquet groeide op in een wijnfamilie bij Carcassonne in Frankrijk. Toen hij 48 was, zocht hij in de Nieuwe Wereld een plek om een nieuw wijnbedrijf te beginnen. Het werd uiteindelijk de Uco vallei, 70 km ten zuiden van Mendoza bij het plaatsje Tupungato. Tupungato wordt in Argentinië algemeen erkend als één van de beste gebieden voor het produceren van kwaliteitswijnen. De ligging op 1200 meter dicht bij de Andes en de arme, zandachtige bodem met kiezels was volgens hem de ideale terroir voor kwaliteitswijnen. Het bleek een gouden greep.

Hierna doet u Andeluna aan. Andeluna is een jong wijnhuis (opgericht in 2003) en is eigendom van de Amerikaan H. Ward Lay. Zijn visie was om Andeluna op het gebied van kwaliteit uit te laten groeien tot één van de top wijnhuizen van Argentinië. Andeluna Cellars bevindt zich ook in Tupungato, op een hoogte van 1300 meter aan de voet van het Andesgebergte. In 2003 opende het hypermoderne wijnhuis zijn deuren. Het wijnhuis heeft een tankcapaciteit van 1 miljoen liter, 1200 eikenhouten vaten en een opslagcapaciteit van 720.000 flessen. De wijnen worden gemaakt door wijnmaker Silvio Alberto. Hij wordt bijgestaan door de wereldberoemde Franse wijnmaker Michel Rolland. Dat ze verstand hebben van wijn maken, blijkt al uit de indrukwekkende lijst van scores en awards die de Andeluna wijnen sinds de oprichting van het wijnhuis hebben binnengesleept.

Ook brengt u een bezoek aan Bodegas Salentein.

Bodegas Salentein is opgericht door de Nederlandse zakenman en visionair Mijndert Pon. Het project Bodegas Salentein startte in 1997, de bouw van de bodega werd in 1999 voltooid. De wijngaarden van Salentein kennen echter een veel langere geschiedenis. San Pablo, één van de wijngaarden van Salentein dateert namelijk uit de 17e eeuw. Hier liggen de ruïnes van Casa Grande, een oude boerderij die gebouwd werd door de Jezuïeten die destijds al bezig waren met de ontwikkeling van wijnbouw.

Bodegas Salentein is geen gewone bodega. Het wijnhuis is ontworpen door Mario Day Arenas van architectenbureau Estudio Bormida y Yanzon en heeft de vorm van een kruis. In elke vleugel zit een kleine wijnmakerij met twee verdiepingen.

Op de begane grond, bevinden zich roestvrijstalen tanks en Franse houten vaten voor gisting en opslag van de wijn. Een verdieping lager, 8 meter onder de grond, liggen eiken vaten voor het rijpen van wijn. Met behulp van de zwaartekracht wordt wijn vanuit de tanks overgevloeid naar houten vaten.

De Argentijnse wijn wordt geproduceerd op hooggelegen wijngaarden in Argentinië. Sinds een aantal jaar wordt door wijnmaker Jose Galante geëxperimenteerd op diverse hoogtes om de perfecte druif te maken. Dit in combinatie met het klimaat, de natuurlijke irrigatie en rotsachtige bodem zorgen voor uitstekende kwaliteitswijnen.

Een deel van de druiven die gebruikt worden voor Salentein wijn bevindt zich in de Uco vallei. Hier heerst als enige in de Mendoza een koel klimaat. Bodegas Salentein heeft in de Valle de Uco een oppervlakte van 800 hectare met variërende hoogtes. De wijn wordt gemaakt met passie en liefde en dat proef je terug in deze Argentijnse wijn.

Dag 7 | Dagexcursie wijnvallei Luján de Cuyo

U wordt om 8:30 uur in het hotel opgehaald.

Luján de Cuyo is één van de twee grote wijngebieden in de Mendoza wijnregio. De wijngaarden liggen in de uitlopers van het Andesgebergte. Wijnen afkomstig uit Luján de Cuyo gaan door voor de beste van Argentinië. Het is de eerste streek van Zuid-Amerika waar men een beschermde herkomstbenaming heeft ingevoerd.

U bezoekt vandaag 3 uitstekende bodega’s waar u ook weer een rondleiding krijgt en deelneemt aan wijnproeverijen.

Dag 8 | Busreis van Mendoza naar Santiago

Vandaag reist u per comfortabele langeafstandsbus naar Santiago (8,5 uur). Langzaam maar zeker verlaat u de wijngaarden om het Andesgebergte binnen te rijden, de majestueuze 6000 meter hoge bergen laten zich hier en daar al zien. Onderweg kunt u genieten van de prachtige vergezichten en de microklimaten.

Dag 9 | Wandeltour Santiago

In Chileense kindertekeningen prijken bijna altijd wel bergen met sneeuwkappen op de achtergrond. In Santiago wordt duidelijk waarom: de Andes, die achter de stad opdoemt, is een constante aanwezige in het stadsbeeld. De stad zelf is gezegend met een ideaal mediterraan klimaat. Santiago is ook een van de meest hanteerbare Latijns-Amerikaanse hoofdsteden als u er voor het eerst komt. Hoewel het een grote stad is, doet zij bijna provinciaals aan. In de smalle straten van het compacte centrum is het nauwelijks voorstelbaar dat u zich in het hart van een stedelijk gebied met 6 miljoen inwoners bevindt. In weerwil van de bergen schept de uitgestrektheid van Santiago een gevoel van ruimte. Alleen in het centrum zijn de druk en de dichte bebouwing die doorgaans bij steden van dit formaat horen, voel- en zichtbaar.

In de middag neemt u deel aan een wandeltour waarbij u onderstaande hoogtepunten bezoekt:

 • Het historische centrum van Santiago de Chile
 • De lokale markt
 • Het regeringsgebouw Palacio de la Moneda
 • Het Plaza de Armas met de kathedraal, het nationaal historisch museum en het schitterende postkantoor

Wanneer wenselijk kunnen we voor u een tafel reserveren bij restaurant Boragó, onlangs verkozen tot het 27e beste restaurant ter wereld. Hier vertellen we u meer over dit fantastische restaurant.

Dag 10 | Dagexcursie Colchagua wijnvallei

De Colchagua vallei is gelegen op 2,5 uur rijden ten zuiden van Santiago.

De eerste bodega die u aandoet is Laura Hartwig. In de late jaren zestig erfde Laura land van haar vader en haar man. In 1978 werden de eerste druivenstokken aangeplant. Vandaag de dag is dit het project van haar twee zonen, Alejandro en Cristián Hartwig. Laura Hartwig is een klein familiebedrijf en dat voel je. Een prettige ongedwongen sfeer onder gepassioneerde wijnliefhebbers. Bij Laura Hartwig focussen ze zich volledig op het maken van rode wijnen. Met een hands-on mentaliteit en een kleine groep mensen zorgen ze dat elk detail klopt. Alejandro en Cristián Hartwig zien er persoonlijk op toe dat elke Laura Hartwig-wijn aan hun kwaliteitseisen voldoet.

Hierna reist u door naar Viña Viu Manent bekend vanwege de uitstekende Carménère wijnen die ze produceren. De laatste bodega die u aandoet is Montes. Bij beide bodega’s krijgt u een rondleiding neemt u deel aan een wijnproeverij met uitstekende wijnen.

Dag 11 | Dagexcursie Bodega Emiliana, Viña del Mar en Valparaíso

In de ochtend begeeft u zich naar Bodega Emiliana, één van de meest ecologisch verantwoorde bodega`s van Zuid-Amerika voor een wijnproeverij (5 wijnen) en rondleiding over de bodega. Bodega Emiliana is gelegen in de Casablanca wijnvallei. De Casablanca vallei ligt op de kustvlakte, met lage heuvels en flauwe hellingen op minder dan 400 meter boven zeeniveau. Het warme, gematigde klimaat in het gebied wordt sterk beïnvloed door de lichte zeewinden, waardoor de algehele temperatuur enigszins wordt getemperd. In de Casablanca vallei was er tot in de jaren tachtig voornamelijk sprake van veeteelt. De laatste jaren ontdekken steeds meer wijnboeren de kracht van deze vallei, en er wordt veel geïnvesteerd in moderne wijnbouwtechnologie.

Hierna doet u Viña del Mar aan, een welvarende kustplaats met elegante hotels en goede restaurants, alle gesitueerd aan brede, met palmen omzoomde avenues. Viña ontwikkelde zich halverwege de 19e eeuw als badplaats van Valparaíso toen tussen de twee steden een treinverbinding tot stand kwam. Het Cerro Castillo-paleis op een heuvel die uitziet over de stad is het zomerverblijf van de Chileense presidenten.

Het laatste hoogtepunt dat u vandaag aandoet is de Chileense kustplaats Valparaíso waar u deelneemt aan een wandeltour. Valparaíso wordt beschouwd als een van indrukwekkendste steden van Latijns-Amerika. De stad ligt op meerdere steile hellingen die uitkomen in de Grote Oceaan. In de binnenstad vindt men veel cultureel erfgoed. De historische wijk van Valparaíso staat dan ook op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Dag 12 | Vrije dag in Santiago

Vandaag is een een vrije dag in Santiago welke naar eigen wens kan worden ingevuld.

U kunt uw reis op een ontspannen manier afsluiten in het hotel en er nog op uit gaan om Santiago verder te verkennen

Dag 13 | Terugvlucht naar Nederland of België

U wordt met een transfer naar het vliegveld gebracht voor uw terugvlucht naar Nederland of België.

Vanaf-prijs

De vanaf-prijs voor deze 13-daagse rondreis bedraagt €3.588 per persoon en is gebaseerd op 2 samenreizende personen.

Inclusief

 • Nederlands aanspreekpunt in Buenos Aires tijdens de volledige rondreis
 • Landarrangement zoals omschreven
 • Overnachtingen in uitstekende hotels op basis van logies/ontbijt
 • Dagexcursies en tours zoals omschreven in het programma
 • Transfers zoals omschreven in het programma
 • Wijnproeverijen zoals omschreven in het programma
 • Maaltijden zoals omschreven in het programma
 • Bijdrage Garantie- en Calamiteitenfonds

Exclusief

 • Intercontinentale vlucht (+/- €1.200)
 • Continentale vlucht (+/- €110)
 • Lunch, diner en drankjes van dag 1 t/m dag 13 indien anders omschreven
 • Vroege check ins of late check outs (behalve op dag 2)
 • Vaccinaties
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Fooien en persoonlijke uitgaven

Hotels

Wij werken met standaard, comfort en luxe hotels. De vanaf-prijs is gebaseerd op standaard hotels. Een upgrade behoort tot de mogelijkheden. In het persoonlijke reisprogramma dat we u toesturen zullen de hotels worden vermeld die u dan aan de hand van een directe link kunt bekijken.

De hotels waar wij mee samenwerken zijn door ons aan de hand van onderstaande criteria met zorg geselecteerd:

 • Authentieke hotels met een gezellige en persoonlijke sfeer
 • Hotels met een bijzondere en/of gunstige ligging
 • Hotels die een duurzaam beleid nastreven ten opzichte van mens en natuur

Toelichting

Alle (pakket-)reizen die Pure Latin America aanbiedt zijn op aanvraag van beschikbaarheid. Wij gaan pas financiële verplichtingen aan op het moment dat u daadwerkelijk een reis bij ons heeft geboekt. Na ontvangst van uw aanbetaling worden de eerste noodzakelijke betalingen aan onze lokale partners direct voldaan. Voor de periode tussen uw betaling van het restantbedrag tot kort voor de datum van vertrek, wanneer wij de laatste betalingen aan onze lokale partners voldoen, houdt Pure Latin America een saldo liquide middelen aan minimaal ter hoogte van de nog uitstaande financiële verplichtingen naar onze lokale partners. U kunt er dus zeker van zijn dat uw reis bij Pure Latin America te allen tijde doorgang kan vinden.

Contactpersoon

Gwendeline

Wellicht heeft u een vraag, of is er iets onduidelijk? Laat het mij weten.

Stel een vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beste reistijd

De beste reistijd voor Argentinië en Chili is half september t/m half april.

Elektriciteit

Het voltage dat men in Argentinië en Chili hanteert is 220. De stopcontacten zijn geschikt voor stekkers met twee of drie pinnen met een platte vorm. Adapters voor buitenlandse apparaten zijn te koop bij ferreterías (ijzerwinkels) en grote supermarkten.

Fooien

Het geven van fooi is gebruikelijk in Argentinië en Chili. In restaurants en hotels is 10% van de rekening een goede richtlijn, soms is dit echter wel al in de rekening opgenomen onder “servicekosten“. Ook in kleine restaurantjes, eetstalletjes, parkeergarages e.d. wordt een kleine fooi erg gewaardeerd. Taxichauffeurs verwachten meestal geen fooi.

Geldzaken

De Argentijnse en Chileense valuta is de peso. Supermarkten, de betere horecagelegenheden en de grotere winkels accepteren de belangrijkste creditcards. Voor actuele valutakoersen kunt u terecht bij www.xe.com. Wij adviseren geld te wissel bij de wisselkantoren (casas de cambio). Ook kan er in steden en grotere dorpen vaak worden gepint. Wel geldt er dan een opnamelimiet en zijn de transactiekosten vaak hoog.

Probeer als het kan altijd met creditcard of pinpas te betalen en houd de pesos op zak voor andere uitgaven. Contant geld wisselen is over het algemeen veel voordeliger dan geld uit de pinautomaat halen. Zorg – zeker buiten de grootste steden – dat u altijd contanten op zak hebt, desnoods in euro’s of dollars.

Gezondheid

Argentinië en Chili zijn landen zonder hygiënische problemen. Over het algemeen is het drinkwater safe. Het kan zijn dat het water hard en wat naar chloor smaakt. In dorpen is het beter om mineraalwater te drinken i.v.m. de hygiëne. Overal, zelfs in de kleinste supermarkten is volop mineraalwater te krijgen.

Inentingen

Hoewel vaccinaties niet verplicht zijn, wordt het wel sterk aangeraden u te laten inenten tegen hepatitis A (geelzucht) en DTP (difterie, tetanus en polio). Wij raden u aan voor vertrek uw gezondheidscentrum te contacteren voor een persoonlijk inentingsadvies.

Klimaat

Het klimaat van Argentinië kan worden ingedeeld in vier types: droog, gematigd, koud en warm. Het Andesgebergte, Antarctica, de Atlantische Oceaan en de omvang van het land zijn in belangrijke mate bepalend voor het klimaat. In Buenos Aires kan de Sudestada (zuidoostelijke wind) stortbuien veroorzaken en het pampeano-weersyteem, dat beïnvloed wordt door de oceaan, kan onweer aanvoeren vanuit de pampa`s. Op de hoogvlakten van de noordwestelijke Andes is het overdag warm, terwijl Patagonië wordt geteisterd door harde wind die uit het zuidwesten komt en onbelemmerd over de vlakte raast. Door het Antarctische zeeklimaat van Tierra del Fuego (Vuurland) is het daar het hele jaar door nat en winderig.

In het noorden van Chili is het het hele jaar door prettig reizen. December tot februari kan een slechte tijd zijn voor een bezoek aan de Altiplano, in verband met plotselinge zware regenval, waardoor de wegen onbegaanbaar worden. Vermijd van juni tot september centraal en zuidelijk Chili, omdat alles dan volgesneeuwd is en veel interessante plaatsen onbereikbaar zijn. Januari en februari zijn de meest toeristische maanden, dus in maart, november en december ben je het beste af. Op Paaseiland is het in de zomer erg warm en in de winter erg regenachtig.

Paspoort

U moet in het bezit zijn van een geldig paspoort dat na vertrek uit Argentinië of Chili nog tenminste zes maanden geldig is. EU-onderdanen hoeven voor een verblijf tot 90 dagen geen visum aan te vragen.

Veiligheid

Argentinië en Chili zijn veilige landen om doorheen te reizen. U wordt geadviseerd in de grote steden de arme wijken, en vooral de Villas de miseria (krottenwijken) zoveel mogelijk te mijden. Wees, vooral in de nachtelijke uren in de centra, extra alert op zakkenrollers.

Verzekeren

Vakantie is belangrijk. U moet er onbekommerd van kunnen genieten. Daarom zijn er verzekeringen. Een annuleringsverzekering voor wanneer u niet kunt vertrekken of plotseling naar huis moet terugkeren en een reisverzekering voor dekking van schade. Pure Latin America stelt voor elke reis een reisverzekering verplicht en een annuleringsverzekering wordt nadrukkelijk aanbevolen.

Contactpersoon

Gwendeline

Wellicht heeft u een vraag, of is er iets onduidelijk? Laat het mij weten.

Stel een vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Combinatie mogelijkheden

Deze rondreis kan qua duur en de te bezoeken hoogtepunten volledig naar wens worden aangepast.

Ter ere van het begin van de druivenoogst wordt in de meest prestigieuze wijnregio van Argentinië jaarlijks een groot wijnfestival gehouden genaamd Vendimia. Het wijnfestival is het belangrijkste evenement van Mendoza. Er zijn dan 50.000 toeristen in de stad. Het festival vindt plaats in het eerste volledige weekend van maart. Het begint met de Zegening van het Fruit-ceremonie en eindigt met vuurwerk in het Teatro Griego.

Informeert u bij ons naar de mogelijkheden: +31(0)35-2031669 of info(at)purelatinamerica.com voor het aanpassen van het reisschema en/of het bijwonen van Vendimia.

Vluchten

Wanneer u zelf uw vlucht boekt, zorg er dan voor dat uw vluchttijden corresponderen met uw reisprogramma. De intercontinentale en continentale vluchten zijn niet inbegrepen in de prijs. Wel zijn wij als extra service in staat u een passend vluchtvoorstel voor te leggen. Voor de intercontinentale vlucht werken wij samen met de KLM en voor de continentale vluchten in Argentinië met Aerolíneas Argentinas en in Chili met LATAM Airlines en SKY Airline.

Spreekt deze reis u aan?

Geef hieronder uw gegevens en wensen door. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw reisplannen te bespreken.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkwijze

1
U vertelt ons uw wensen, ideeën, budget en reisdata, waarna wij een vrijblijvend reisprogramma voor u samenstellen
2
Pas als u helemaal tevreden bent, geven we uw unieke reiservaring vorm. We doen er alles aan uw verwachtingen te overtreffen
3
We zorgen ervoor dat alles perfect geregeld is, zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Bij terugkomst nemen we altijd contact met u op

Route

Maak kennis met de smaak van Argentinië en Chili