Uw reis, onze passie

Welkom in de wereld van Pure Latin America, dé reisspecialist voor geheel verzorgde unieke droomreizen door Argentinië, Brazilië, Chili en/of Antarctica. Het gaat er ons om u een unieke reiservaring te bezorgen die uw verwachtingen ver te boven gaat. Ons streven is om reizen te organiseren die een persoonlijke verrijking teweegbrengen, het creëren van waardevolle herinneringen waar u als reiziger met veel plezier aan terugdenkt. Naast het bieden van een unieke reiservaring hecht Pure Latin America veel waarde aan eerlijkheid, betrouwbaarheid en een persoonlijke service. Dit komt tot uiting in een eerlijke prijs, een betrouwbaar advies en inspanningen om u voor, tijdens en na uw reis, zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Onbezorgd op Reis

Pure Latin America is lid van de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). De VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen. Ons lidnummer is 12062.

Ook is Pure Latin America aangesloten bij het Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators (GGTO). Binnen de grenzen van de GGTO-garantieregeling vallen de door ons georganiseerde maatwerkreizen. De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien Pure Latin America in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op locatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien Pure Latin America, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door Pure Latin America wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van €15 per boeking (bij een bedrag t/m €12.500) in rekening gebracht. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

Ook staat Pure Latin America ingeschreven bij het Calamiteitenfonds. Stel, u bent zorgeloos aan het rondreizen door Argentinië, Brazilië of Chili maar tijdens uw reis doet zich een natuurramp voor. Of er breken onlusten uit. Grote kans dat uw reisprogramma moeten worden aangepast. Het Calamiteitenfonds betaalt de extra kosten die ontstaan doordat een reis wordt aangepast. Als de reis moet worden afgebroken dan zorgt het fonds voor een vergoeding voor de niet genoten reisdagen. U kunt er dus gerust op zijn dat u zonder financiële consequenties weer naar huis terug kunt keren. Pure Latin America brengt €2,50 per boeking in rekening. Hiermee wordt het calamiteitenfonds opgebouwd en onderhouden.

Werkwijze

1
U vertelt ons uw wensen, ideeën, budget en reisdata, waarna wij een vrijblijvend reisprogramma voor u samenstellen
2
Pas als u helemaal tevreden bent, geven we uw unieke reiservaring vorm. We doen er alles aan uw verwachtingen te overtreffen
3
We zorgen ervoor dat alles perfect geregeld is, zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Bij terugkomst nemen we altijd contact met u op

Type reizen

Pure Latin America staat voor kennis, maatwerk en comfort. De reizen op onze website zijn reizen ter inspiratie en kunnen volledig naar wens worden aangepast. Mocht uw droomreis naar Argentinië, Brazilië, Chili en/of Antarctica er niet tussenstaan, neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag met het samenstellen van uw unieke droomreis.

Wij organiseren onder andere de volgende type reizen: rondreizen, auto- en offroad reizen, wandelreizen, wijnreizen, natuurreizen, cruises, huwelijksreizen en fietstours.

Onze hotels

De hotels waar u overnacht zijn door ons met zorg geselecteerd. Het zijn over het algemeen kleine boutique hotels met een gezellige en persoonlijke sfeer. Ook zijn de hotels vaak mooi en gunstig gelegen: uitzicht op het machtige Andesgebergte, tussen de wijngaarden of op een centrale en levendige plek in Buenos Aires. Ook het duurzaamheidaspect is door ons meegenomen in de hotelkeuze.

Onze partners

Wij werken per gebied samen met de beste lokale partners. Verder is het voor ons belangrijk dat onze partners net als wij kiezen voor een persoonlijke benadering, kwaliteit en duurzaamheid. We streven ernaar dat u begeleid wordt door gespecialiseerde gidsen die over veel productkennis beschikken; dit komt het unieke karakter van uw reis ten goede.