18-daagse reis

Rondreis door het noorden van Brazilië

Rio de Janeiro, historisch Olinda, het spectaculaire landschap van Lençóis Maranhenses, de delta van de Parnaíba en de zanduinen en lagunes van Jericoacoara

Op deze zorgvuldig door Pure Latin America samengestelde reis maakt u kennis met de vele schatten van het noorden van Brazilië.

Voordat u daar arriveert, begint u uw reis op een iets zuidelijker gelegen toplocatie: Rio de Janeiro, de swingende, kleurrijke mix van strand, samba, prachtige natuur en fantastische vergezichten vanaf het Christusbeeld en de Suikerbroodberg.

Daarna reist u door naar het schitterend gelegen Olinda: op een heuvel met een mooi uitzicht over de kustlijn en het achterland. In de eerste helft van de zestiende eeuw was de stad het welvarende bestuurlijk en religieus centrum van het noordoostelijk deel van de Portugese kolonie Brazilië. Daarvan is nog steeds veel terug te zien. Ook zult u tijdens uw verblijf kennismaken met de Nederlandse geschiedenis van dit deel van Brazilië.

Van Olinda vervolgt u uw reis naar Porto de Galinhas, voor twee heerlijke dagen aan ongerepte stranden, koraalriffen en kokospalmen of het opsnuiven van wat Braziliaanse historie of lokaal dorpsleven.

Via São Luis, een economische groeimetropool met een goed bewaard historisch centrum, gaat het naar een van de zeven wereldwonderen: het nationale park Lençois Maranhenses. Deze fenomenale golvende zand- en duinvlakte van bijna 300 kilometer, afgewisseld met lagunes van regenwater, is ongetwijfeld een van de spectaculairste landschappen van Brazilië.

In kleine vissersdorpen in de omgeving kunt u zich tegoed doen aan heerlijke verse visgerechten en geperst kokossap, voordat u verder trekt naar de schitterende Parnaíbadelta, met 2700 vierkante kilometer de grootste van Noord- en Zuid-Amerika.

Vervolgens gaat u per stoere 4WD naar Jericoacoara, dat beroemd is om zijn mooie strand, zandduinen en schitterende zonsondergang. ‘Jeri’ is een voormalig vissersdorp en hippieparadijs, dat door strenge bouwbeperkingen zijn compacte en idyllische sfeer heeft weten te behouden. Hier kunt u gedurende de laatste twee dagen van uw reis heerlijk relaxen en van de prachtige omgeving genieten.

Hoogtepunten

Dag 1 | Aankomst in Rio de Janeiro

Vandaag komt u aan in Rio de Janeiro. Vanuit het vliegveld wordt u met een transfer naar het hotel gebracht. De rest van de dag kunt u naar eigen wens invullen.

Wie aan Rio denkt, ziet een zonnig strand met prachtig gebruinde lichamen, hoort het zwoele ritme van de bossa nova en krijgt beelden van een uitzinnig dansende menigte met mooie kostuums tijdens carnaval.

De beelden bedriegen niet. Rio is een stad om breeduit van te genieten. De locatie is uniek. Het tropische decor is kleurrijk met vreemd gevormde rotsen tegen een dichtbegroeid kustgebergte. De stranden van Rio zijn het gezicht van de stad, bezongen en gefotografeerd, beschreven en gefilmd. Copacabana en Ipanema zijn de ontmoetingsplaatsen bij uitstek in deze wereldstad. Hier naar het strand gaan is kijken en gezien worden. Onmiskenbaar legt de carioca, de inwoner van Rio, op het strand zijn ware aard bloot, zonaanbidder, levensgenieter, ijdeltuit en versierder.

Maar er is meer. Ondanks de moderniseringsgolven zijn historische gedeelten van de stad behouden gebleven. Het oude centrum leeft met authentieke wijken zoals Lapa en Santa Teresa weer helemaal op en voor de oude havenbuurt zijn grootse plannen. Rio biedt een ruime keus aan musea op historisch, religieus en artistiek gebied.

U overnacht in hotel PortoBay. Het hotel is in 2016 volledig gerenoveerd en het ziet er netjes uit. Het hotel heeft 20 verdiepingen en bovenop een zwembad met een prachtig uitzicht over het strand. Alle kamers hebben een zeezicht. Ook het restaurant ligt aan de voorkant van het hotel en biedt een mooi uitzicht over het strand en de baai. PortoBay is een uitstekend hotel om uw droomreis op een ontspannen manier te beginnen.

Dag 2 | Stadstour Rio de Janeiro

Vandaag gaat u er met een Engelstalige gids gedurende 4 uur op uit voor een stadstour door Rio de Janeiro. Het voornaamste hoogtepunt dat u vandaag aandoet is Rio’s icoon, Pão de Açúcar of ook wel de Suikerberg. Toen de Portugese zeevaarders de baai Guanabara binnenvoeren, waren ze diep onder de indruk van de machtige rots die voor hun opdoemde. Ze noemden hem Pão de Açúcar (Suikerbrood) naar de kegelvormige hompen geperst suikerconcentraat die naar Europa werden vervoerd.

De kabelbaan gaat in twee etappes, eerst naar de Morro de Urca en van die rotspunt naar Pão de Açúcar. Dit laatste traject werd in 1913 voltooid. De Pão de Açúcar biedt het beste uitzicht op de baai, de oude stad en de stranden.

Tevens doet u vandaag de Metropolitan Cathedral en Aterro do Flamengo aan, een rustig en uitgestrekt park met mooie uitzichten over/op Rio en de Suikerberg. Laat u verrassen door veelzijdig Rio de Janeiro …

Dag 3 | Vrije dag in Rio de Janeiro

Vandaag is een vrije dag in Rio de Janeiro welke naar eigen wens kan worden ingevuld.

We raden u aan een dagje lekker te relaxen aan het zwembad of op het strand of wellicht nog een bezoek te brengen aan de wijken Lapa of Santa Teresa.

Dag 4 | Vlucht naar Recife en transfer naar Olinda

U wordt vanuit het hotel naar het vliegveld gebracht van waaruit u naar Recife vliegt. Na aankomst in Recife wordt u in ongeveer een uur naar het hotel in Olinda gebracht.

‘O linda situação para uma vila’ (Wat een prachtige plek voor een nederzetting) zou de eerste gezant die hier kwam, Duarte Coelho Pereira, hebben gezegd. Dat was in 1535 en zo is de naam van het stadje ontstaan. De ligging is inderdaad fantastisch: op een heuvel met uitzicht over de kustlijn en het achterland.

Officieel is Olinda op 12 maart 1537 gesticht. Vijf jaar later introduceerden de Portugezen suikkerriet en werden de eerste plantages aangelegd. Olinda groeide snel uit tot een welvarend bestuurlijk en religieus centrum van dit deel van de nieuwe kolonie. De geestelijkheid bouwde kerken, kloosters en scholen. De Hollanders maakten in 1631 een abrupt einde aan deze voorspoedige ontwikkeling. Olinda werd in brand gestoken, geplunderd en dus grotendeels verwoest. Het was aan de verlichte geest van Maurits van Nassau te danken dat niet alle documentatie over de tijd voor de Hollandse invasie zijn vernietigd. Maurits was weliswaar niet de grondlegger van Olinda, maar liet de geschiedenis van de stad wel documenteren. In de tweede helft van de 17e eeuw bouwden de Portugezen Olinda langzaam weer op. Op 10 november 1710 voelde de bevolking van het stadje zich zo machtig dat ze een poging deed, onder leiding van Bernardo Vieira de Melo, om Pernambuco om te vormen tot een onafhankelijke republiek.

In 1980 werd het stadje aangemerkt als nationaal monument en in 1982 als ecologische stad in Brazilië. Op 14 december van dat jaar werd Olinda door de UNESCO tot cultureel erfgoed verklaard.

Dag 5 | Wandeltour Olinda

Vandaag gaat u er samen met een Engelstalige gids op uit om het historische centrum van Olinda te voet te verkennen. U bezoekt de studio’s waar lokale kunstenaars hun werk tentoonspreiden en u graag meer vertellen over de cultuur in het noordoosten van Brazilië. Ze Som (die zijn vingers gebruikt om te schilderen), Tarcisio Andrade (een houtwerker) en de kleurrijke Sergio Villanova (schilder) zijn de bekendste kunstenaars waar u – wanneer aanwezig – kennis mee zult maken.

Dag 6 | Transfer van Olinda naar Porto de Galinhas

U wordt in ongeveer 2 uur van Olinda naar Porto de Galinhas gebracht.

De rest van de dag kan naar eigen wens worden ingevuld.

Dag 7/8 | Verblijf in Pousada Tabapitanga

De komende twee dagen kunnen naar eigen wens worden ingevuld.

Het geheim van Porto de Galinhas zijn de ongerepte stranden, de koraalriffen en de kokospalmen. De beste stranden zijn Praia Porto de Galinhas, bij het dorp met natuurlijke’ zwembaden’ gevormd door het rif. Ook Praia da Gamboa en Praia do Cupe ten noorden van het dorp zijn het bezoeken waard.

Tevens kunt u ervoor kiezen om een bezoek te brengen aan Sirinhaém, een plaatsje met nog wat historische bouwwerken uit begin 17e eeuw. Iets noordelijker ligt het vissersplaatsje Nossa Senhora do Ó. Op het lokale plein kunt u een vleugje typisch dorpsleven opsnuiven.

Dag 9 | Vlucht naar São Luís

U wordt vanuit Porto Galinhas naar het vliegveld van Recife gebracht van waaruit u naar São Luís vliegt. Vanuit het vliegveld wordt u naar het hotel gebracht.

De rest van de dag kunt u naar eigen wens invullen.

São Luis is een economische groeipool aan de noordelijke kust. Het is de grote uitvoerhaven van mineralen uit het Amazonegebied. Vooral door de aanleg van de spoorlijn naar het rijke mijngebied van de Serra do Carajás heeft de economie van São Luís nieuwe impulsen gekregen. Gelukkig is het historische karakter van de stad bewaard gebleven.

Hotel: Portas da Amazônia São Luis (geen website voorhanden)

Dag 10 | Transfer naar Barreirinhas

Vanuit São Luis wordt u in ongeveer 4 uur naar Barreirinhas gebracht. Barreirinhas dient als uitvalsbasis voor een bezoek aan het nationale park Lençóis Maranhenses.

De rest van de dag kan naar eigen wens worden ingevuld.

Dag 11 | Dagexcursie nationaal park Lençóis Maranhenses

Na de watervallen van Iguaçu en de rotskust bij Rio vormen de duinen van Maranhão ongetwijfeld het spectaculairste landschap in Brazilië. Ze strekken zich uit langs de oostkust iets ten oosten van hoofdstad São Luis tot voorbij Caburé. Een fenomenaal golvend zandlandschap van bijna 300 km dat wordt afgewisseld met lagunes van regenwater. Het grootste duinengebied, Lençóis Grandes, is het makkelijkst te bereiken vanuit Barreirinhas of Atins. Vanuit Atins ligt de Laguna Tropical op loopafstand. De langgerekte lagune met kristalhelder water, ingeklemd tussen de zandduinen, is zonder twijfel de allermooiste.

Vandaag gaat u er samen met een gids en 4WD op uit om een van de mooiste nationale parken van Brazilië te bezoeken. Het gebied is ongeveer even groot als de stad São Paulo, maar er wonen maar 100 families. Het gebied is aangemerkt als een van de 7 wereldwonderen.

Dag 12 | Dagexcursie Río Preguiças en Caburé strand

In de vroege ochtend reist u per boot naar het strand van Caburé. U bevaart de Río (rivier) Preguiças, u doet het vissersdorp Vassouras aan waar u kunt genieten van vers geperst kokoswater en kapucijnapen kunt spotten en u brengt een bezoek aan het dorp Mandacaru waar de vuurtoren van Preguiças is gelegen. De vuurtoren geeft u een prachtig uitzicht over het gebied. De dag eindigt op het strand van Caburé. De restaurants in dit dorp staan bekend om hun heerlijke visgerechten.

U overnacht in Atins in het schitterende kleine hotel La Ferme de Georges. La Ferme de Georges heeft 12 individuele chalets. De chalets zijn gebouwd met lokale materialen zoals hout en palmbladeren. Ook het interieur is van een zeer hoge kwaliteit. Alle chalets hebben een eigen privétuin of -terras, een groot tweepersoonsbed, een eigen badkamer en een natuurlijk ventilatiesysteem waardoor het lekker koel blijft. Verder beschikt het hotel over een eigen groenten- en fruittuin waarbij de ingredienten worden gebruikt in het uitmuntende restaurant. Ook het ontbijt is om uw vingers bij af te likken. In het lounge gedeelte of aan het zwembad kunt u even heerlijk tot rust komen.

Dag 13 | Halve dagexcursie Canto do Atins

Canto do Atins, een nederzetting waar een paar families wonen, is vooral bekend vanwege zijn paradijselijke lagunes waar u heerlijk een duik kunt nemen en de zandduinen. We raden u aan te lunchen in het restaurant Luzia of Antonio waar ze heerlijke koningsgarnalen serveren.

Dag 14 | Transfer naar de Delta van de Parnaíba

Het verhaal gaat dat de Portugese zeevaarder Nicolau de Resende in 1571 zijn schip en een deel van de bemanning verloor op de zandbanken in de monding van een grote rivier. Tot zijn verbijstering spoelde ook het meeste goud dat hij bij zich had uit het wrak. Hij probeerde te redden wat er te redden viel en verdwaalde in een doolhof van riviertjes, moerassen, mangroven, riviereilanden en duinen. Hij raakte steeds gefascineerder door de schoonheid van het gebied en vergat na verloop van tijd de verloren goudschat. Het is het verhaal van de Parnaíbadelta, met 2700 km² de grootste in Noord- en Zuid-Amerika. Er bestaan onvoldoende superlatieven om dit schitterende natuurgebied te kwalificeren. Het gebied wordt doorsneden door kanaaltjes, stroompjes, en vormen een paradijs voor watervogels en talrijke andere diersoorten zoals kaaimannen, slangen en capibara’s.

U wordt vanuit het hotel naar de haven gebracht voor een boottocht door een mooi stukje mangrove. Eenmaal aangekomen in Caburé wordt u overland naar Parnaíba gebracht. Deze rit kenmerkt zich vooral door windmolens, mangrovebossen en stranden. De totale reis duurt zo’n 4 uur.

U overnacht in Casa de Santo Antônio een prachtig boutique hotel gevestigd in een gerestaureerd monumentaal pand uit het begin van de 20ste eeuw.

Dag 15 | Transfer naar Jericoacoara

Vandaag wordt u overland in een 4WD in ongeveer 4/5 uur naar Jericoacoara gebracht.

De rest van de dag kan naar eigen wens worden ingevuld.

U overnacht in Pousada Vila Kalango. Deze prachtige en kleinschalige pousada ligt tegenover het mooie strand van Jericoacoara. De pousada ligt verscholen tussen de zandduinen en u kunt er elke avond genieten van een schitterende zonsondergang.

Vila Kalango heeft 24 comfortabele verblijven waarbij u kunt kiezen uit een appartement, paalwoning of bungalow, veel van de verblijven zijn gelegen aan het strand. De pousada is gebouwd met natuurlijke en lokale materialen zoals riet, baksteen en houten balken wat de pousada een charmante en rustieke uitstraling geeft. Tevens beschikt de pousada over een mooi zwembad met uitzicht op de duinen en de zee. Het restaurant serveert heerlijke lokale gerechten. Pousada Vila Kalango biedt uitzonderlijke rust en is een ideale plek om uw droomreis door Brazilië op een relaxte manier af te sluiten.

Dag 16/17 | Verblijf in Pousada Vila Kalango

De komende twee dagen geniet u van uw verblijf in Pousada Vila Kalango. Ook kunt u een bezoek brengen aan Jericoacoara.

Ingeklemd tussen de zandduinen en een tweetal rotsachtige bergen ligt, op 300 km ten westen van Fortaleza, Jericoacoara. Sedert de jaren 70 heeft Jeri zich ontwikkeld van vissersdorp en een hippieparadijs tot een redelijk drukbezochte badplaats. Toch heeft het zijn charme weten te behouden. Er wonen permanent rond de 1200 mensen en in het hoogseizoen verdubbelt dat aantal. Het duingebied dat Jeri omsluit, is tot nationaal park verklaard, zodat verdere groei van de badplaats is uitgesloten. De bebouwing mag niet hoger zijn dan de bladeren van de palmbomen. De aantrekkelijkheid van Jeri schuilt behalve in de sfeer ook in de ongerepte natuur van oceaankust, zandduinen en lagunes. In het Parque Nacional de Jericoacoara is uitsluitend toegang mogelijk via vaste paden. Een wandeling of paardrijtocht over de uitgezette routes is een onvergetelijke ervaring.

Dag 18 | Transfer naar Fortaleza en terugvlucht naar Nederland of België

Vandaag wordt u in ongeveer 5 uur naar het vliegveld van Fortaleza gebracht van waaruit u terugvliegt naar Nederland of België.

Prijs

De prijs voor deze 18-daagse rondreis bedraagt €3.535 per persoon en is gebaseerd op 2 samenreizende personen.

Inclusief

 • Landarrangement zoals omschreven
 • Overnachtingen in uitstekende hotels (up- of downgrade is mogelijk)
 • Dagexcursies en tours zoals omschreven in het programma
 • Entreegelden nationale parken zoals omschreven in het programma
 • Vervoer en transfers zoals omschreven in het programma
 • Maaltijden zoals omschreven in het programma
 • Bijdrage Garantie- en Calamiteitenfonds

Exclusief

 • Intercontinentale vlucht (+/- €800/1.000) en continentale vluchten (+/- €480)
 • Lunch, diner en drankjes van dag 1 t/m dag 17 indien anders omschreven
 • Vroege check ins of late check outs
 • Vaccinaties
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Fooien en persoonlijke uitgaven

Hotels

Wij werken met standaard en comfort hotels. De prijs is gebaseerd op uitstekende comfort hotels. Een up- of downgrade behoort tot de mogelijkheden.

De hotels waar wij mee samenwerken zijn door ons aan de hand van onderstaande criteria met zorg geselecteerd:

 • Authentieke hotels met een gezellige en persoonlijke sfeer
 • Hotels met een bijzondere en/of gunstige ligging
 • Hotels die een duurzaam beleid nastreven ten opzichte van mens en natuur

Toelichting

Alle (pakket-)reizen die Pure Latin America aanbiedt zijn op aanvraag van beschikbaarheid. Wij gaan pas financiële verplichtingen aan op het moment dat u daadwerkelijk een reis bij ons heeft geboekt. Na ontvangst van uw aanbetaling worden de eerste noodzakelijke betalingen aan onze lokale partners direct voldaan. Voor de periode tussen uw betaling van het restantbedrag tot kort voor de datum van vertrek, wanneer wij de laatste betalingen aan onze lokale partners voldoen, houdt Pure Latin America een saldo liquide middelen aan minimaal ter hoogte van de nog uitstaande financiële verplichtingen naar onze lokale partners. U kunt er dus zeker van zijn dat uw reis bij Pure Latin America te allen tijde doorgang kan vinden.

Contactpersoon

Gwendeline

Wellicht heeft u een vraag, of is er iets onduidelijk? Laat het mij weten.

Stel een vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beste reistijd

Om meer te weten te komen over de beste reistijd en het klimaat in Brazilië, raden we u aan om dit artikel te raadplegen.

Elektriciteit

Afhankelijk van de regio is het voltage 127 of 220 volt. Het officiële type stopcontacten in Brazilië is type N, dat vrijwel alleen in Brazilië wordt gebruikt. Deze stopcontacten hebben drie ronde gaten en zijn geaard. Ze zijn vaak ook geschikt voor de bij ons bekende platte stekker van het type C. Let echter wel altijd op het voltage.

Fooien

Het geven van fooi is in Brazilië niet verplicht en wordt niet verwacht. Dit neemt niet weg dat het altijd welkom is. In restaurants wordt vaak 10% servicekosten aan de rekening toegevoegd. Het is niet verplicht om dit bedrag te betalen. Tenzij er een goede reden is om dit niet te doen, wordt dit bedrag in principe wel gewoon betaald. Of u fooi geeft, kunt u zelf beslissen. Bij taxiritjes is het gebruikelijk om het eindbedrag af te ronden, om te voorkomen dat taxichauffeurs met veel muntgeld rondrijden.

Geldzaken

Om meer te weten te komen over geldzaken in Brazilië, raden we u aan om dit artikel te raadplegen.

Gezondheid

De gezondheidszorg in de grote steden is over het algemeen van goede kwaliteit. In São Paolo en Rio de Janeiro beheersen de dokters veelal de Engelse taal. In afgelegen gebieden is de medische zorg echter zeer beperkt en soms geheel afwezig.

Wij adviseren u een goede reisverzekering af te sluiten. Houdt u er rekening mee dat mogelijk contant moet worden betaald voor medische zorg.

In geval van een ziekenhuisopname of wanneer medisch-specialistische zorg nodig is, kunt u het beste direct contact opnemen met uw verzekeringsmaatschappij.

Er zijn overal apotheken (drogerias of farmacias). Let wel goed op de houdbaarheidsdatum van geneesmiddelen. Verder raden we u aan enkel flessenwater te gebruiken.

Inentingen

Hoewel vaccinaties niet verplicht zijn, wordt het wel sterk aangeraden u te laten inenten tegen Gele Koorts, DTP (difterie, tetanus en polio) en Hepatitis A (geelzucht). We raden u aan voor vertrek uw gezondheidscentrum te contacteren voor een persoonlijk inentingsadvies.

Klimaat

Brazilië kent verschillende klimaten, die voor een groot deel onder de hoofdcategorieën tropisch en subtropisch geschaard kunnen worden. Door de ligging van dit enorme land zijn het allemaal warme klimaten. De uiteindelijke klimaatzone en de bijbehorende kenmerken worden vooral bepaald door de ligging ten opzichte van de Atlantische Oceaan, het Hoogland van Brazilië, het Andesgebergte ten westen van Brazilië en het Amazonegebied.

Het hele Amazonegebied en noordelijke deel van het Hoogland van Brazilië kent tropische klimaten. Ten zuidoosten van de monding van de Amazonerivier en het gehele westelijke deel van het Amazonegebied heeft een tropisch regenwoudklimaat. De rest van het Amazonegebied heeft voornamelijk een tropisch moessonklimaat, wat het vooral te danken heeft een duidelijk aanwezige nattere periode, de zogenaamde moesson ofwel regentijd.

Vrijwel het gehele gebied tussen het Amazonegebied en de denkbeeldige lijn tussen Pantanal en Rio de Janeiro heeft een tropisch savanneklimaat. Uitzonderingen vormen de hoger gelegen gebieden in centraal Brazilië waar een warm en deels gematigd savanneklimaat heerst, het binnenland in het oosten waar voor een groot deel een warm steppeklimaat heerst en de kuststrook tussen Salvador en Rio de Janeiro waar tropische moesson en tropische regenwoudklimaten de toon zetten.

Het zuiden van Brazilië heeft een warm zeeklimaat met warme zomers en milde winters. Het gaat hierbij vooral om de regio’s Paraná, Santa Catarina, Rio Grande do Sul en Sao Paulo. Omdat in de lokale wintermaanden de temperaturen ’s nachts kunnen dalen tot onder de tien graden is er hier overduidelijk geen sprake meer van een tropisch klimaat.

Paspoort

U moet in het bezit zijn van een geldig paspoort dat na vertrek uit Brazilië nog tenminste zes maanden geldig is. EU-onderdanen hoeven voor een verblijf tot 90 dagen geen visum aan te vragen.

Veiligheid

Brazilië is een veilig land om doorheen te reizen. U wordt geadviseerd in de grote steden de arme wijken, en vooral de favelas (krottenwijken) zoveel mogelijk te mijden. Wees, vooral in de nachtelijke uren in de centra, extra alert op zakkenrollers.

Verzekeren

Vakantie is belangrijk. U moet er onbekommerd van kunnen genieten. Daarom zijn er verzekeringen. Een annuleringsverzekering voor wanneer u niet kunt vertrekken of plotseling naar huis moet terugkeren en een reisverzekering voor dekking van schade. Pure Latin America stelt voor elke reis een reisverzekering verplicht en een annuleringsverzekering wordt nadrukkelijk aanbevolen.

Contactpersoon

Gwendeline

Wellicht heeft u een vraag, of is er iets onduidelijk? Laat het mij weten.

Stel een vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Combinatie mogelijkheden

Deze rondreis kan qua duur en de te bezoeken hoogtepunten volledig naar wens worden aangepast. Informeert u bij ons naar de mogelijkheden: +31(0)35-2031669 of info(at)purelatinamerica.com.

Vluchten

Wanneer u zelf uw vlucht boekt, zorg er dan voor dat uw vluchttijden corresponderen met uw reisprogramma. De intercontinentale en continentale vluchten zijn niet inbegrepen in de prijs. Wel zijn wij als extra service in staat u een passend vluchtvoorstel voor te leggen. Voor de intercontinentale vlucht werken wij samen met de KLM en voor de continentale vluchten in Brazilië met LATAM Airlines en GOL.

Spreekt deze reis u aan?

Geef hieronder uw gegevens en wensen door. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw reisplannen te bespreken.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkwijze

1
U vertelt ons uw wensen, ideeën, budget en reisdata, waarna wij een vrijblijvend reisprogramma voor u samenstellen
2
Pas als u helemaal tevreden bent, geven we uw unieke reiservaring vorm. We doen er alles aan uw verwachtingen te overtreffen
3
We zorgen ervoor dat alles perfect geregeld is, zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Bij terugkomst nemen we altijd contact met u op

Route

Rio de Janeiro, historisch Olinda, het spectaculaire landschap van Lençóis Maranhenses, de delta van de Parnaíba en de zanduinen en lagunes van Jericoacoara