22-daagse reis

Ultieme autoreis door het Zuiden van Chili en Argentinië

Met een huurauto doorkruist u de spectaculairste landschappen

Dit is misschien wel de mooiste autoreis door het zuiden van Chili en Argentinië. U vliegt vanuit Santiago naar het Chileense Merengebied waarna u over de beroemde Carretera Austral naar het woeste verre zuiden van Patagonië rijdt. U doorkruist de meest spectaculaire landschappen en doet een nog onontdekt stukje Patagonië aan. Houdt u van autorijden en avontuur, dan is deze reis u op het lijf geschreven.

Hoogtepunten

Dag 1 | Aankomst in Santiago en wandeltour

U komt aan op het internationale vliegveld van Santiago van waaruit u met een transfer naar het hotel wordt gebracht.

In Chileense kindertekeningen prijken bijna altijd wel bergen met sneeuwkappen op de achtergrond. In Santiago wordt duidelijk waarom: de Andes, die achter de stad opdoemt, is een constante aanwezige in het stadsbeeld. De stad zelf is gezegend met een ideaal mediterraan klimaat. Santiago is ook een van de meest hanteerbare Latijns-Amerikaanse hoofdsteden als u er voor het eerst komt. Hoewel het een grote stad is, doet zij bijna provinciaals aan. In de smalle straten van het compacte centrum is het nauwelijks voorstelbaar dat u zich in het hart van een stedelijk gebied met 6 miljoen inwoners bevindt. In weerwil van de bergen schept de uitgestrektheid van Santiago een gevoel van ruimte. Alleen in het centrum zijn de druk en de dichte bebouwing die doorgaans bij steden van dit formaat horen, voel- en zichtbaar.

In de middag neemt u deel aan een wandeltour waarbij u onderstaande hoogtepunten bezoekt:

 • Het historische centrum van Santiago de Chile
 • De lokale markt
 • Het regeringsgebouw Palacio de la Moneda
 • Het Plaza de Armas met de kathedraal, het nationaal historisch museum en het schitterende postkantoor

Wanneer wenselijk kunnen we voor u een tafel reserveren bij restaurant Boragó, onlangs verkozen tot het 27e beste restaurant ter wereld. Hier vertellen we u meer over dit fantastische restaurant.

Dag 2 | Bezoek aan wijnhuis en Valparaíso

In de ochtend wordt u naar het wijnhuis Casa del Bosque gebracht, een ecologisch verantwoorde bodega waar je een rondleiding krijgt en na afloop een wijnproeverij van 4 wijnen. Bodega Casa del Bosque is gelegen in de Casablanca wijnvallei. De Casablanca vallei ligt op de kustvlakte, met lage heuvels en flauwe hellingen op minder dan 400 meter boven zeeniveau. Het warme, gematigde klimaat in het gebied wordt sterk beïnvloed door de lichte zeewinden, waardoor de algehele temperatuur enigszins wordt getemperd. In de Casablanca vallei was er tot in de jaren tachtig voornamelijk sprake van veeteelt. De laatste jaren ontdekken steeds meer wijnboeren de kracht van deze vallei, en er wordt veel geïnvesteerd in moderne wijnbouwtechnologie.

Vervolgens wordt u naar de Chileense kustplaats Valparaíso gebracht waar u deelneemt aan een wandeltour. Valparaíso wordt beschouwd als een van indrukwekkendste steden van Latijns-Amerika. De stad ligt op meerdere steile hellingen die uitkomen in de Grote Oceaan. In de binnenstad vindt men veel cultureel erfgoed. De historische wijk van Valparaíso staat dan ook op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Dag 3 | Vlucht naar Puerto Montt en selfdrive naar Puerto Varas (ongeveer een half uurtje)

U wordt vanuit het hotel naar het vliegveld gebracht en vliegt naar Puerto Montt. Na aankomst op het vliegveld haalt u om 12:00 uur uw huurauto op (Nissan X-TRAIL of vergelijkbaar) en rijdt u naar het plaatsje Puerto Varas, welke aan de oevers van Lago Llanquihue ligt.

Dag 4 | Vrije dag voor het verkennen van het nationale park Vicente Perez Rosales

Je kan vandaag het nationale park Vicente Perez Rosales bezoeken. We raden u aan vandaag de spectaculaire watervallen van Petrohué te bezoeken of met een kabelbaan naar het uitzichtspunt net onder de top van de Osorno vulkaan te gaan. Een andere leuke activiteit is het maken van een boottocht op het meer, optioneel met een bezoek aan het dorpje Peulla, dat alleen per boot bereikbaar is. Als het cultuur is dat u zoekt, is een bezoek aan het eiland Chiloé – met haar mooie houten kerkjes en gekleurde huisjes – een aanrader.

Dag 5 | Selfdrive naar Hornopirén (ongeveer 4.15 uur)

U volgt de weg die zuidwaarts door het natuurreservaat Llanquihue slingert richting het dorpje Hornopirén. Het landschap is groen en weelderig en bij Ralún bereikt u het Reloncavi Fjord, waar u de komende twee uur zicht op blijft houden. Via Cochamó en enkele andere dorpjes, komt u uiteindelijk in Hornopirén aan.

Dag 6 | Met de ferry naar Caleta Gonzalo

In de ochtend gaat u aan boord van de ferry van Hornopirén naar Vodahue. Deze overtocht duurt ongeveer vier uur en laat u het Comau Fjord zien waarbij u prachtig zicht hebt op de besneeuwde bergtoppen van de Andes. Na een korte rit van ongeveer tien minuten neemt u een tweede ferry waarna u niet veel later aankomt in Caleta Gonzalo.

Dag 7 | Vrije dag voor Parque Pumalín

Vandaag kunt u een bezoek brengen aan nationaal Park Pumalín, een van de grootste particuliere natuurparken ter wereld. De Noord-Amerikaanse zakenman Doug Tompkins, medeoprichter van het outdoor merk The North Face en Esprit zette het park op ten einde het inheemse bos van Chili te behouden.

Het nationaal park Pumalín is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de populairste ecobestemmingen van Chili. De uitzonderlijke diversiteit van het unieke ‘Valdiviaanse’ regenwoud, omvat onder meer de laatst overgebleven alercebomen die behoren tot één van de oudste boomsoorten op aarde. In de spectaculaire fjorden van Comao en Reñihué kan worden gekajakt tussen dolfijnen, zeeleeuwen en soms zelfs walvissen. De wandelroutes door het dichte regenwoud lopen langs vulkanen en watervallen.

Dag 8 | Selfdrive naar Puyuhuapi (ongeveer 4 uur)

U rijdt over de Carretera Austral verder zuidwaarts naar Chaitén en Lago Risopatrón. De rit van vandaag is er eentje om niet snel te vergeten. U wordt omgeven door snelstromende rivieren, gletsjers en bergen. Aan het einde van de middag komt u in Puyuhuapi aan.

Dag 9 | Bezoek de hangende gletsjer in Queulat National Park

Nationaal park Queulat is nog relatief onbekend en er komen weinig bezoekers, mede vanwege de geïsoleerde ligging. Het gebied kent een relatief hoge neerslag, waardoor de bossen uitzonderlijk groen zijn. De steile bergen eindigen dramatisch in de diepe fjorden en vormen een prachtig en ongerept geheel. De belangrijkste bezienswaardigheid is de hangende gletsjer Ventisquero Colgante.

Dag 10 | Selfdrive naar Coyhaique (ongeveer 4.45 uur)

U rijdt vandaag naar Coyhaique, de belangrijkste stad aan de Carretera Austral. U verlaat de bossen en het landschap verandert in een droge pampa. Maak een wandeling over de Calle Prat of bezoek het Museo de la Regional de Patagonia, met foto’s over de aanleg van de Carretera Austral.

De stad Coyhaique (wat ‘kamp tussen de rivieren’ betekent) is de grootste stad van de regio en het wordt omringd door een weidse vallei, waarin de rivieren Simpson en Coyhaique hun weg vinden met op de achtergrond de met sneeuw bedekte bergen. Het bezoeken waard is het museum Regional de la Patagonia. Dit museum bezit een fraaie fotocollectie over de geschiedenis van de regio, onder meer over de aanleg van de Carretera Austral in de jaren 80.

Dag 11 | Selfdrive naar Lago General Carrera / Puerto Guadal (ongeveer 5.15 uur)

De droge pampa rondom Coyhaique wordt wederom verwisseld door groene bossen wanneer u de pas oversteekt bij het nationale reservaat Cerro Castillo. Na de afdaling vanaf de 1.100 meter hoge pas rijdt u langs de rivier Ibáñez en doorkruist u een bos dat bedekt is met een dikke aslaag van de Hudson vulkaan, die zijn laatste grote uitbarsting kende in 1991. U verblijft in Puerto Guadal met een mooie ligging aan het meer General Carrera.

Dag 12 | Vrije dag Lago General Carrera

Het helderblauwe meer General Carrera ligt op de grens met Chili en Argentinië. Het is het diepste en twee na grootste meer van Zuid-Amerika en is rijk aan regenboogforellen en zalmen. Opvallende eilanden langs de kustlijn aan de Chileense kant torenen hoog boven het water uit. Wanneer u de torens van dichtbij nadert worden de grijsblauwe marmeren grotten zichtbaar, welke in duizenden jaren tijd zijn uitgesleten tot ware natuurlijke kunstwerken. Rondom het meer vindt ongerepte bossen met unieke boomsoorten zoals coigües, ñirres en lengas.

Dag 13 | Selfdrive naar Estancia bij Gobernador Gregores (ongeveer 7 uur)

Vandaag steekt u de grens met Argentinië over via de Ruta 7 en de Chacobuco vallei. U verruilt langzaam maar zeker het groene Chili voor de droge pampa in Argentinië. We raden u aan op tijd te vertrekken want het is een lange rijdag.

Dag 14 | Selfdrive naar El Chaltén (ongeveer 8 uur)

Vandaag een lange, maar mooie rit naar El Chaltén. De route kenmerkt zich door oneindige horizon`s, spitse bergtoppen en glooiende heuvels met de meest ongekende vormen en blauwe meren waar de wind en de zon vrij spel hebben. El Chaltén is een klein dorp met ongeveer 500 inwoners dat ligt aan de voet van Mount Fitz Roy en Mount Cerro Torre. Het is in relatief korte tijd uitgegroeid tot de belangrijkste wandelbestemming van Argentinië. Dankzij zijn ligging is het een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van het noordelijke deel van het park Los Glaciares.

Dag 15 | Dagwandeling Parque Nacional Los Glaciares

Vandaag gaat u er op eigen gelegenheid op uit voor het verkennen van het indrukwekkende Parque Nacional Los Glaciares. Het Parque Nacional los Glaciares, dat op de Unesco Werelderfgoedlijst staat, dankt zijn naam aan de 47 grote en talloze kleinere gletsjers op zijn grondgebied. Je hebt zowel een noordelijke als een zuidelijke sector. De noordelijke sector wordt gedomineerd door de indrukwekkende toppen Cerro Fitz Roy en Cerro Torre. De drie belangrijkste wandelroutes zijn Sendero Laguna Torre, Sendero Laguna de los Tres en Sendero Piedra del Fraile.

In de zuidelijke sector van Parque Nacional los Glaciares liggen schitterende gletsjers die van het Zuid-Patagonische IJsveld, het grote ijsplateau op de zuidelijke Andes, naar beneden lopen. Deze gletsjers zijn restanten uit de ijstijd, waarin ze vele malen groter waren dan nu, zelfs tot de steppe reikten en bij hun voortgang diepe U-vormige dalen uitslepen.

Wij raden u aan een trekking te maken naar Laguna de Los Tres (10 uur), het prachtige meer aan de voet van de Fitz Roy.

Dag 16 | Selfdrive naar El Calafate (ongeveer 3.30 uur)

Onderweg naar El Calafate passeert u de immense meren Lago Viedma en Lago Argentino. Stop voor een kop koffie bij Estancia Leona. El Calafate is gelegen aan Lago Argentino met een aantal prima restaurants in de gezellig drukke hoofdstraat. Het is de uitvalsbasis voor het zuidelijke deel van Los Glaciares National Park bekend vanwege de Perito Moreno gletsjer.

Dag 17 | Bezoek aan Perito Moreno gletsjer

Vandaag brengt u een bezoek aan de Perito Moreno gletsjer. De gletsjer is met zijn lengte van 31 km en zijn breedte van 4 km zeer spectaculair. Het ijs ‘stroomt’ van de cordillera (bergketen) naar het melkachtige Lago Argentino, het grootste meer van Argentinië.

U kunt de gletsjer observeren vanaf de loopbruggen op het Península Magallanes in het Lago Argentino. Dit alles op 150 m afstand van de voorkant van de gletsjer. Het afdalen van de loopbrug is een bijzondere ervaring voor oog en oor, vooral wanneer een groot stuk ijs van de gletsjer afbreekt en zich in het Canal de los Témpanos stort.

Ook kunt u ervoor kiezen deel te nemen aan een mini icetrekking waarbij u per boot en te voet kennismaakt met de gletsjer. Eenmaal van boord bezoekt u het zuidelijke deel van de gletsjer. Na ongeveer 30 minuten gelopen te hebben, komt u aan bij het gedeelte waar stijgijzers verplicht zijn, omdat u nu de daadwerkelijke gletsjer zult betreden. Samen met een ervaren gids verkent u de gletsjer, u kunt onderweg stoppen om dit bijzondere spektakel vast te leggen op de gevoelige plaat. Op de weg terug zal er ook nog een lunch worden genoten en vaart u naar de voorkant van de gletsjer.

Dag 18 | Selfdrive naar Torres del Paine (4 tot 6 uur)

Vandaag rijdt u vanuit El Calafate naar het nationale park Torres del Paine (Chili). Bij Cerro Castillo steekt u de grens over en niet lang daarna ziet u het Paine Massief al liggen met de kenmerkende drie torens bekend als ‘Torres del Paine’.

De rest van de dag kan naar eigen wens worden ingevuld.

Dag 19 | Selfdrive Torres del Paine

Vandaag gaat u er op uit voor het verkennen van het ruige nationale park Torres del Paine. Het park is onbewoond en telt tal van gletsjers, meren en inheemse bomen en behoort tot de mooiste wandelgebieden ter wereld. In het park wemelt het van de dieren, zoals guanaco`s, flamingo`s, nandoes en condors. Het park is vooral bekend vanwege de Torres en Cuernos del Paine (Torens en Horens van Paine) die uit de Patagonische vlakte oprijzen.

Ook raden we u aan om Cueva de Milodón te bezoeken, gelegen op zo’n 24 kilometer ten noordwesten van Puerto Natales. Dit nationaal monument behelst diverse rotsformaties en grotten. In een van de grotten werd in 1895 een stuk huid van een dier gevonden. Dit bleek afkomstig van een Milodon, een grote herbivoor uit de IJstijd die lijkt op een rechtopstaande beer en al bijna 10.000 tot 13.000 jaar is uitgestorven.

Dag 20 | Selfdrive naar Punta Arenas (ongeveer 5 uur)

Vandaag rijdt u in ongeveer 5 uur van Torres del Paine naar Punta Arenas. Als u op tijd vertrekt kunt u nog wat andere hoogtepunten bezoeken: Lago Pehoe met op de achtergrond de machtige rotsformatie Los Cuernos (“de horens”) en de watervallen Salto Chico en Salto Grande. Voor het mooiste uitzicht over Las Torres (de torens) rijdt u nog iets noordelijker naar Laguna Azul.

Dag 21 | Vlucht naar Santiago

U levert om uiterlijk 12:00 uur uw huurauto weer in bij het autoverhuurbedrijf. Aansluitend vliegt u van Punta Arenas terug naar Santiago.

De rest van de dag kan naar eigen wens worden ingevuld.

Dag 22 | Vlucht naar Nederland of België

Vandaag vliegt u vanuit Santiago terug naar Nederland of België.

Vanaf-prijs

De vanaf-prijs voor deze 22-daagse autoreis bedraagt €4.925 per persoon en is gebaseerd op 2 samenreizende personen.

Inclusief

 • Nederlands aanspreekpunt in Buenos Aires tijdens de volledige reis
 • 24hs Nederlands aanspreekpunt op de whatsapp tijdens de reis
 • Landarrangement zoals omschreven
 • Standaard hotels op basis van logies ontbijt
 • Dagexcursies en tours zoals omschreven in het programma
 • Maaltijden zoals omschreven in het programma
 • Huur auto (SUV 4×2) incl. All risk verzekering, vrije km’s, 2e chauffeur en grensbewijs
 • Bijdrage Garantie- en Calamiteitenfonds

Exclusief

 • Intercontinentale vlucht (+/- € 1.200/1.500) en continentale vluchten (+/- €360)
 • Lunch, diner en drankjes van dag 1 t/m dag 22 indien anders omschreven
 • Benzine tijdens de selfdrive
 • Vroege check ins of late check outs
 • Vaccinaties
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Fooien en persoonlijke uitgaven

Hotels

Wij werken met standaard en comfort hotels. De vanaf-prijs is gebaseerd op standaard hotels. Een upgrade behoort tot de mogelijkheden. In het persoonlijke reisprogramma dat we u toesturen zullen de hotels worden vermeld.

De hotels waar wij mee samenwerken zijn door ons aan de hand van onderstaande criteria met zorg geselecteerd:

 • Authentieke hotels met een gezellige en persoonlijke sfeer
 • Hotels met een bijzondere en/of gunstige ligging
 • Hotels die een duurzaam beleid nastreven ten opzichte van mens en natuur

Toelichting

Alle (pakket-)reizen die Pure Latin America aanbiedt zijn op aanvraag van beschikbaarheid. Wij gaan pas financiële verplichtingen aan op het moment dat u daadwerkelijk een reis bij ons heeft geboekt. Na ontvangst van uw aanbetaling worden de eerste noodzakelijke betalingen aan onze lokale partners direct voldaan. Voor de periode tussen uw betaling van het restantbedrag tot kort voor de datum van vertrek, wanneer wij de laatste betalingen aan onze lokale partners voldoen, houdt Pure Latin America een saldo liquide middelen aan minimaal ter hoogte van de nog uitstaande financiële verplichtingen naar onze lokale partners. U kunt er dus zeker van zijn dat uw reis bij Pure Latin America te allen tijde doorgang kan vinden.

Contactpersoon

Gwendeline

Wellicht heeft u een vraag, of is er iets onduidelijk? Laat het mij weten.

Stel een vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beste reistijd

De beste reistijd voor Chili en Argentinië is oktober t/m april.

Elektriciteit

Het voltage dat men in Argentinië en Chili hanteert is 220. De stopcontacten zijn geschikt voor stekkers met twee of drie pinnen met een platte vorm. Adapters voor buitenlandse apparaten zijn te koop bij ferreterías (ijzerwinkels) en grote supermarkten.

Fooien

Het geven van fooi is gebruikelijk in Argentinië en Chili. In restaurants en hotels is 10% van de rekening een goede richtlijn, soms is dit echter wel al in de rekening opgenomen onder “servicekosten“. Ook in kleine restaurantjes, eetstalletjes, parkeergarages e.d. wordt een kleine fooi erg gewaardeerd. Taxichauffeurs verwachten meestal geen fooi.

Geldzaken

De Argentijnse en Chileense valuta is de peso. Supermarkten, de betere horecagelegenheden en de grotere winkels accepteren de belangrijkste creditcards. Voor actuele valutakoersen kunt u terecht bij www.xe.com. Wij adviseren geld te wissel bij de wisselkantoren (casas de cambio). Ook kan er in steden en grotere dorpen vaak worden gepint. Wel geldt er dan een opnamelimiet en zijn de transactiekosten vaak hoog. In Argentinië zijn deze kosten zo hoog dat we pinnen afraden.

Probeer als het kan altijd met creditcard of pinpas te betalen en houd de pesos op zak voor andere uitgaven. Contant geld wisselen is over het algemeen veel voordeliger dan geld uit de pinautomaat halen. Zorg – zeker buiten de grootste steden – dat u altijd contanten op zak hebt, desnoods in euro’s of dollars.

Gezondheid

Argentinië en Chili zijn landen zonder hygiënische problemen. Over het algemeen is het drinkwater safe. Het kan zijn dat het water hard en wat naar chloor smaakt. In dorpen is het beter om mineraalwater te drinken i.v.m. de hygiëne. Overal, zelfs in de kleinste supermarkten is volop mineraalwater te krijgen.

Inentingen

Hoewel vaccinaties niet verplicht zijn, wordt het wel sterk aangeraden u te laten inenten tegen hepatitis A (geelzucht) en DTP (difterie, tetanus en polio). Wij raden u aan voor vertrek uw gezondheidscentrum te contacteren voor een persoonlijk inentingsadvies.

Klimaat

Het klimaat van Argentinië kan worden ingedeeld in vier types: droog, gematigd, koud en warm. Het Andesgebergte, Antarctica, de Atlantische Oceaan en de omvang van het land zijn in belangrijke mate bepalend voor het klimaat. In Buenos Aires kan de Sudestada (zuidoostelijke wind) stortbuien veroorzaken en het pampeano-weersyteem, dat beïnvloed wordt door de oceaan, kan onweer aanvoeren vanuit de pampa`s. Op de hoogvlakten van de noordwestelijke Andes is het overdag warm, terwijl Patagonië wordt geteisterd door harde wind die uit het zuidwesten komt en onbelemmerd over de vlakte raast. Door het Antarctische zeeklimaat van Tierra del Fuego (Vuurland) is het daar het hele jaar door nat en winderig.

In het noorden van Chili is het het hele jaar door prettig reizen. December tot februari kan een slechte tijd zijn voor een bezoek aan de Altiplano, in verband met plotselinge zware regenval, waardoor de wegen onbegaanbaar worden. Vermijd van juni tot september centraal en zuidelijk Chili, omdat alles dan volgesneeuwd is en veel interessante plaatsen onbereikbaar zijn. Januari en februari zijn de meest toeristische maanden, dus in maart, november en december ben je het beste af. Op Paaseiland is het in de zomer erg warm en in de winter erg regenachtig.

Paspoort

U moet in het bezit zijn van een geldig paspoort dat na vertrek uit Argentinië of Chili nog tenminste zes maanden geldig is. EU-onderdanen hoeven voor een verblijf tot 90 dagen geen visum aan te vragen.

Veiligheid

Argentinië en Chili zijn veilige landen om doorheen te reizen. U wordt geadviseerd in de grote steden de arme wijken, en vooral de Villas de miseria (krottenwijken) zoveel mogelijk te mijden. Wees, vooral in de nachtelijke uren in de centra, extra alert op zakkenrollers.

Verzekeren

Vakantie is belangrijk. U moet er onbekommerd van kunnen genieten. Daarom zijn er verzekeringen. Een annuleringsverzekering voor wanneer u niet kunt vertrekken of plotseling naar huis moet terugkeren en een reisverzekering voor dekking van schade. Pure Latin America stelt voor elke reis een reisverzekering verplicht en een annuleringsverzekering wordt nadrukkelijk aanbevolen.

Contactpersoon

Gwendeline

Wellicht heeft u een vraag, of is er iets onduidelijk? Laat het mij weten.

Stel een vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Combinatie mogelijkheden

Deze rondreis kan qua duur en de te bezoeken hoogtepunten volledig naar wens worden aangepast. Informeert u bij ons naar de mogelijkheden: +31(0)35-2031669 of info(at)purelatinamerica.com.

Vluchten

Wanneer u zelf uw vlucht boekt, zorg er dan voor dat uw vluchttijden corresponderen met uw reisprogramma. De intercontinentale en continentale vluchten zijn niet inbegrepen in de prijs. Wel zijn wij als extra service in staat u een passend vluchtvoorstel voor te leggen. Voor de intercontinentale vlucht werken wij samen met de KLM en voor de continentale vluchten in Chili met LATAM Airlines en SKY Airline en in Argentinë met Aerolíneas Argentinas.

Spreekt deze reis u aan?

Geef hieronder uw gegevens en wensen door. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw reisplannen te bespreken.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkwijze

1
U vertelt ons uw wensen, ideeën, budget en reisdata, waarna wij een vrijblijvend reisprogramma voor u samenstellen
2
Pas als u helemaal tevreden bent, geven we uw unieke reiservaring vorm. We doen er alles aan uw verwachtingen te overtreffen
3
We zorgen ervoor dat alles perfect geregeld is, zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Bij terugkomst nemen we altijd contact met u op

Route

Met een huurauto doorkruist u de spectaculairste landschappen