Martin & Marjolein

Argentinië en Chili

In de eerste twee maanden van 2020 hebben wij een prachtige reis gemaakt door Argentinië en Chili die speciaal voor ons is samengesteld door het team van Pure Latin America. We hebben Gábor leren kennen op een vakantiebeurs in 2019 en dat beviel zo goed dat we hem gevraagd hebben om een reisvoorstel op maat te maken. Dat kregen we al snel en we waren eigenlijk al meteen verkocht. Zoveel variatie en mogelijkheden voor eigen inbreng, een heldere en uitgebreide beschrijving van het reisprogramma en in alles wat we zagen merkten we dat aan onze wensen aandacht was besteed en dat we volledig ontzorgd werden.

Buenos Aires, de gletsjers bij El Calafate, het geweldige natuurschoon in Torres del Paine en de Australis cruise door Chileens Patagonië en langs Kaap Hoorn waren nog maar het begin. We gingen daarna nog naar Salta in het noorden en de Atacama woestijn in Chili en zijn toen via Santiago weer in Amsterdam beland.

Telkens als we dachten, “wat geweldig, mooier dan dit wordt het niet” werden we de volgende dag weer compleet overdonderd met een nog indrukwekkender hoogtepunt.

De hele reis verliep op rolletjes, alles was tot in de puntjes verzorgd. Als er vragen waren konden we terugvallen op 24×7 lokale ondersteuning in het Nederlands.

Als je Zuid-Amerika als reisbestemming overweegt en iets bijzonders wil, vraag dit team wat ze voor je kunnen betekenen. Dank Gábor en Gwendeline voor een onvergetelijke reis.

Spreekt dit u aan?

Pure Latin America laat u graag op een intense manier kennismaken met het prachtige Argentinië, Brazilië en/of Chili

Bekijk onze reizen

Lees wat andere klanten te vertellen hebben

Els en Nick (uit België)

Argentinië en Chili

De reis op zich, het land en de Argentijnen zijn ons GE-WEL-DIG meegevallen. De Argentijnen zijn zowat het meest behulpzame volk dat we al ontmoet hebben. Het viel ons heel zwaar om terug op het vliegtuig richting Amsterdam te stappen. Dankzij de op maat gemaakte reis hebben we de gebieden kunnen bezoeken die we zelf hebben aangegeven. De plaatsen waar we gelogeerd hebben, kwamen zeker tegemoet aan onze verwachtingen. Het programma was mooi uitgewerkt en goed gebalanceerd. En dankzij de...

Lees verder

Tom en Julien

Antarctica

We hebben nadrukkelijk voor Pure Latin America gekozen omdat zij onze wensen perfect hebben weten te vertalen in een passend reisprogramma dat volledig aansloot op hetgeen we voor ogen hadden. Daarbij vonden wij het zeer belangrijk om ook een lokaal Nederlands aanspreekpunt te hebben, hier konden zij in voorzien. We hebben een prachtige rondreis door Zuid-Amerika en cruise naar Antarctica gemaakt die onze verwachtingen ver heeft overtroffen. We hebben niets anders dan lof voor de wijze waarop Pure Latin America...

Lees verder

Tijs en Viva

Argentinië en Brazilië

Eigenlijk bij toeval kwamen we via Facebook bij Pure Latin America terecht. Na een korte scan van de website en met Gábor gebeld te hebben, hadden we al snel het idee dat hij begreep wat onze wensen waren. Gábor kon duidelijk uitleggen wat de juiste route was met alles wat we wilden zien, plus een slimme planning i.v.m. kerst en oud en nieuw. In ruim drie weken zijn we dwars door Argentinië getrokken. We begonnen bij de bergen en de...

Lees verder
Meer klantervaringen