Martin & Marjolein

Argentinië en Chili

In de eerste twee maanden van 2020 hebben wij een prachtige reis gemaakt door Argentinië en Chili die speciaal voor ons is samengesteld door het team van Pure Latin America. We hebben Gábor leren kennen op een vakantiebeurs in 2019 en dat beviel zo goed dat we hem gevraagd hebben om een reisvoorstel op maat te maken. Dat kregen we al snel en we waren eigenlijk al meteen verkocht. Zoveel variatie en mogelijkheden voor eigen inbreng, een heldere en uitgebreide beschrijving van het reisprogramma en in alles wat we zagen merkten we dat aan onze wensen aandacht was besteed en dat we volledig ontzorgd werden.

Buenos Aires, de gletsjers bij El Calafate, het geweldige natuurschoon in Torres del Paine en de Australis cruise door Chileens Patagonië en langs Kaap Hoorn waren nog maar het begin. We gingen daarna nog naar Salta in het noorden en de Atacama woestijn in Chili en zijn toen via Santiago weer in Amsterdam beland.

Telkens als we dachten, “wat geweldig, mooier dan dit wordt het niet” werden we de volgende dag weer compleet overdonderd met een nog indrukwekkender hoogtepunt.

De hele reis verliep op rolletjes, alles was tot in de puntjes verzorgd. Als er vragen waren konden we terugvallen op 24×7 lokale ondersteuning in het Nederlands.

Als je Zuid-Amerika als reisbestemming overweegt en iets bijzonders wil, vraag dit team wat ze voor je kunnen betekenen. Dank Gábor en Gwendeline voor een onvergetelijke reis.

Spreekt dit u aan?

Pure Latin America laat u graag op een intense manier kennismaken met het prachtige Argentinië, Brazilië en/of Chili

Bekijk onze reizen

Lees wat andere klanten te vertellen hebben

Barbera, partner en 6 vrienden

Argentinië en Brazilië

Onze gezamenlijke wens was naar Argentinië af te reizen, met als doel ook Bodegas Salentein in Mendoza te bezoeken. Op de Vakantiebeurs in Utrecht kwamen wij Gábor van Pure Latin America tegen, hebben een afspraak met hem gemaakt en vervolgens heeft hij een mooi reisprogramma uitgewerkt. Wij zijn in Buenos Aires begonnen en zijn toen via Mendoza naar Salta afgereisd, ook hebben we Cachi, Molinos en Cafayate aangedaan. Hierna hebben we de schitterende watervallen van Iguazú bezocht waarna we onze...

Lees verder

John en Anita

Argentinië

Langs deze weg willen wij jullie nogmaals hartelijk danken voor de uitstekende organisatie van onze rondreis door Argentinië. Wij hebben prachtige ervaringen opgedaan op de mooiste plekken van Argentinië die jullie voor ons hadden uitgezocht. Gábor, bedankt voor de gehele begeleiding voorafgaande aan de reis. Het selecteren van de hotels, de tijdsduur per plaats en de verschillende plaatsen die wij bezocht hebben. Gwendeline, bedankt voor de uitgebreide uitleg omtrent onze reis in Buenos Aires en voor alle momenten waarin je...

Lees verder

Selinde en Michel

Argentinië

Voor onze huwelijksreis hadden we een duidelijk doel voor ogen, samen de natuur in trekken en zoveel mogelijk zien van al het moois dat Patagonië te bieden heeft. Na overleg met Pure Latin America werd ons aanbevolen om ook Salta op te nemen in het reisprogramma en hier hebben we geen spijt van. Salta en omgeving is schitterend, zoveel afwisseling, achter iedere berg vind je een totaal ander landschap, kale vlaktes, met sneeuw bedekte bergen, groene valleien en parken met...

Lees verder
Meer klantervaringen