Hilde en Henk

Noord-Argentinië en Chili

We hebben eind 2016 een prachtige rondreis gemaakt door Noord-Argentinië en de Atacama woestijn in Chili.

We waren rijkelijk laat met ons reisvoornemen; ongeveer 5 weken voordat we onze reisdatum hadden gepland hebben we contact opgenomen met Gábor. Binnen de kortste keren lag er een uitgebreid en aantrekkelijk reisvoorstel.

We zijn natuur- en (moderne)kunst liefhebbers en hebben enorm genoten van de gevarieerde landschappen en dieren/vogels van Esteros del Iberá (delta- en moerasgebied), de natuur rondom de watervallen van Iguazú, de selfdrive door het noordwesten van Argentinië, de busreis dwars door het Andesgebergte en de excursies door de Atacama woestijn.

Highlights voor ons waren verder:  het bezoek aan de milonga in Buenos Aires waar toevallig een topband optrad, de vriendelijke werknemers van Ecoposada del Estero, de tocht met vogelgids die we zelf nog hadden ingehuurd in het natuurpark bij Iguazú, de coyotes die hun kop naar binnenstaken in het hotel in Cachi en een bijzonder kunstwerk in het meteorietmuseum in San Pedro de Atacama; een schildering met sterrenstof.

In Salta was een extra dag ingepland; die dag hadden we bij nader inzien liever op een plek dichter in/bij de natuur doorgebracht. Salta is een kleine stad en naast het heerlijke Italiaans eten op het plein waren in feite alleen het archeologisch museum en de kathedraal echt aantrekkelijk voor ons.

Spreekt dit u aan?

Pure Latin America laat u graag op een intense manier kennismaken met het prachtige Argentinië, Brazilië en/of Chili

Bekijk onze reizen

Lees wat andere klanten te vertellen hebben

Ton, Sophie, Toon en Anneke

Argentinië

In november 2015 hebben wij een geweldige reis gemaakt naar verschillende plaatsen in Argentinië. Deze reis van 23 dagen was in één woord geweldig georganiseerd door Pure Latin America. Door de persoonlijke benadering van Gábor in Veldhoven en de ondersteuning van Gwendeline in Buenos Aires is dit een van de mooiste reizen die we ooit hebben gemaakt. Alle hotels/bodega’s/finca’s voldeden volledig aan onze wensen en de excursies waren tot in de puntjes geregeld.

Lees verder

Cindy en Edo

Argentinië

Op 6 december 2019 zijn wij met z’n tweeën vertrokken naar Argentinië en hebben we deels een reis geboekt via Gábor met eerst een selfdrive van Salta naar Purmamarca en daar genoten van de Salinas Grandes (grootste zoutvlakte van Argentinië), Humahuaca en Cafayate. Het is alleen opletten met welke huurauto je de hoogte ingaat omdat auto’s met een kleine motor niet geschikt zijn voor grote hoogtes (+3600 meter). Daarna hebben we deelgenomen aan de 5-daagse Puna 4WD reis met gids...

Lees verder

Jolande en Jaap

Argentinië en Chili

We hebben werkelijk een geweldige reis gemaakt van 4 weken door Argentinië en Chili. Perfect georganiseerd en met zorg uitgezocht. Zowel de hotels als de plaatsen, die ons waren aanbevolen om te bezoeken waren stuk voor stuk prachtig en ook heel gevarieerd. Het zelf rondrijden door dit enorme uitgestrekte en vooral lege land geeft een extra dimensie. De omgeving verandert continue. Ook heel veel wild gezien, wat wij totaal niet verwacht hadden. Wat ons vooral aanspreekt in Argentinië is dat...

Lees verder
Meer klantervaringen