Mariel, Janet en Meta

Argentinië en Chili

Al heel lang stond Patagonië op onze lijst om te bezoeken. In november 2019 was het dan eindelijk zover. Op de Vakantiebeurs in Utrecht kwamen we bij toeval terecht bij Pure Latin America. In gesprek met Gábor gaf hij ons advies over de reis die we zouden kunnen maken. Hij stelde voor om ook het noordwesten van Argentinië te bezoeken om de reis op deze manier gevarieerder te maken, wat een geweldig advies.

Na 2 dagen Buenos Aires, met een fietstour en tangoles zijn we doorgevlogen naar Salta. Daar stond de volgende dag een huurauto klaar waarmee we de omgeving van Salta hebben verkend met als hoogtepunt de Heuvel van de Zeven Kleuren.

Vanuit het noorden zijn we toen doorgevlogen naar Patagonië waar ook weer een huurauto klaarstond. In dit gebied hebben we onder andere de Perito Moreno gletsjer bezocht, het versteende bos La Leona aangedaan en gewandeld door het nationale park Los Glaciares. Vanuit El Calafate zijn we met de bus doorgereisd naar Puerto Natales (Chili) waar we Torres del Paine en omgeving hebben bezocht.

Punta Arenas was de vertrekplaats van onze Australis cruise. Wat een geweldige ervaring was dat en ook het eten aan boord was verrukkelijk, we hebben met name genoten van de heerlijke toetjes. De crew was vriendelijk en behulpzaam en de excursies uitstekend geregeld. Om 7.00 uur ‘s ochtends, in de zon, hebben we Kaap Hoorn kunnen bezoeken. We hebben hier veel geluk mee gehad, want vaak kan het aan land gaan van Kaap Hoorn door het weer geen doorgang vinden.

Alle vluchten, hotels, huurauto’s, transfers en excursies waren perfect geregeld. Wij vonden het ook fijn dat er gewerkt wordt met een Nederlands contactpersoon waarmee je contact kunt opnemen bij vragen of problemen. We kunnen niet anders concluderen dan dat onze droomreis helemaal is uitgekomen, mede dankzij de geweldige organisatie van Gábor en Gwendeline. Daarnaast hebben wij de persoonlijke benadering voor, tijdens en na de reis ontzettend gewaardeerd. Hartelijk dank voor de organisatie van deze prachtige droomreis!

Spreekt dit u aan?

Pure Latin America laat u graag op een intense manier kennismaken met het prachtige Argentinië, Brazilië en/of Chili

Bekijk onze reizen

Lees wat andere klanten te vertellen hebben

Monique en Bert

Argentinië en Chili

Al jaren was onze wens om een keer Patagonië te bezoeken. Op de vakantiebeurs kwamen we in contact met Pure Latin America en na intensief overleg zijn we op 1 februari 2017 vertrokken. Onze droomreis begon in Buenos Aires waar we al wandelend, fietsend, varend en tango dansend in 5 dagen een compleet beeld van de stad kregen. We vlogen door naar Ushuaia waar de boot naar Punta Arenas vertrok. Deze 4-daagse cruise is een aaneenschakeling van hoogtepunten. We zagen...

Lees verder

Iris Manders

Argentinië

Na een zeer snelle overeenstemming over de reisdetails (Gábor en Gwendeline waren erg geïnteresseerd in ons project en speelden goed in op onze wensen), was het dan zover. ’s Ochtends vroeg, op vrijdag 6 april, vertrokken we vanaf Schiphol naar Argentinië, waar Gábor ons een goede reis toewenste en ons uitzwaaide. Na enthousiast te zijn ontvangen door gids Adolfo op het vliegveld van Buenos Aires, konden wij beginnen aan ons vijfweeks verblijf in Argentinië. Op de eerste zondag maakte we kennis...

Lees verder

Petra, familie en vrienden (uit België)

Argentinië

Argentinië is adembenemend! Je beleeft echt een unieke reis vol contrasten en adembenemende landschappen. Je waant je dikwijls op de filmset van Star Wars. Met een gewone Google search zijn wij bij Pure Latin America terechtgekomen. De site zag er professioneel uit en na een telefoontje met Gábor krijg je nog meer vertrouwen. De communicatie, telefonisch en via email was steeds zeer vlot. Er wordt rekening gehouden met je wensen en zelfs last minute verzoeken worden perfect geregeld. Wij houden...

Lees verder
Meer klantervaringen