Mariel, Janet en Meta

Argentinië en Chili

Al heel lang stond Patagonië op onze lijst om te bezoeken. In november 2019 was het dan eindelijk zover. Op de Vakantiebeurs in Utrecht kwamen we bij toeval terecht bij Pure Latin America. In gesprek met Gábor gaf hij ons advies over de reis die we zouden kunnen maken. Hij stelde voor om ook het noordwesten van Argentinië te bezoeken om de reis op deze manier gevarieerder te maken, wat een geweldig advies.

Na 2 dagen Buenos Aires, met een fietstour en tangoles zijn we doorgevlogen naar Salta. Daar stond de volgende dag een huurauto klaar waarmee we de omgeving van Salta hebben verkend met als hoogtepunt de Heuvel van de Zeven Kleuren.

Vanuit het noorden zijn we toen doorgevlogen naar Patagonië waar ook weer een huurauto klaarstond. In dit gebied hebben we onder andere de Perito Moreno gletsjer bezocht, het versteende bos La Leona aangedaan en gewandeld door het nationale park Los Glaciares. Vanuit El Calafate zijn we met de bus doorgereisd naar Puerto Natales (Chili) waar we Torres del Paine en omgeving hebben bezocht.

Punta Arenas was de vertrekplaats van onze Australis cruise. Wat een geweldige ervaring was dat en ook het eten aan boord was verrukkelijk, we hebben met name genoten van de heerlijke toetjes. De crew was vriendelijk en behulpzaam en de excursies uitstekend geregeld. Om 7.00 uur ‘s ochtends, in de zon, hebben we Kaap Hoorn kunnen bezoeken. We hebben hier veel geluk mee gehad, want vaak kan het aan land gaan van Kaap Hoorn door het weer geen doorgang vinden.

Alle vluchten, hotels, huurauto’s, transfers en excursies waren perfect geregeld. Wij vonden het ook fijn dat er gewerkt wordt met een Nederlands contactpersoon waarmee je contact kunt opnemen bij vragen of problemen. We kunnen niet anders concluderen dan dat onze droomreis helemaal is uitgekomen, mede dankzij de geweldige organisatie van Gábor en Gwendeline. Daarnaast hebben wij de persoonlijke benadering voor, tijdens en na de reis ontzettend gewaardeerd. Hartelijk dank voor de organisatie van deze prachtige droomreis!

Spreekt dit u aan?

Pure Latin America laat u graag op een intense manier kennismaken met het prachtige Argentinië, Brazilië en/of Chili

Bekijk onze reizen

Lees wat andere klanten te vertellen hebben

Barbera, partner en 6 vrienden

Argentinië en Brazilië

Onze gezamenlijke wens was naar Argentinië af te reizen, met als doel ook Bodegas Salentein in Mendoza te bezoeken. Op de Vakantiebeurs in Utrecht kwamen wij Gábor van Pure Latin America tegen, hebben een afspraak met hem gemaakt en vervolgens heeft hij een mooi reisprogramma uitgewerkt. Wij zijn in Buenos Aires begonnen en zijn toen via Mendoza naar Salta afgereisd, ook hebben we Cachi, Molinos en Cafayate aangedaan. Hierna hebben we de schitterende watervallen van Iguazú bezocht waarna we onze...

Lees verder

Hilde en Henk

Noord-Argentinië en Chili

We hebben eind 2016 een prachtige rondreis gemaakt door Noord-Argentinië en de Atacama woestijn in Chili. We waren rijkelijk laat met ons reisvoornemen; ongeveer 5 weken voordat we onze reisdatum hadden gepland hebben we contact opgenomen met Gábor. Binnen de kortste keren lag er een uitgebreid en aantrekkelijk reisvoorstel. We zijn natuur- en (moderne)kunst liefhebbers en hebben enorm genoten van de gevarieerde landschappen en dieren/vogels van Esteros del Iberá (delta- en moerasgebied), de natuur rondom de watervallen van Iguazú, de selfdrive door het noordwesten...

Lees verder

Annabel en Hendrik

Argentinië en Chili

Een rondreis door Argentinië stond al lange tijd bovenaan de bucketlist. En in november en december 2018 was het dan eindelijk zover! Omdat wel veel van het land wilden zien en ter plekke geen tijd wilden verliezen aan het plannen van een volgende stap, hebben we Pure Latin America gevraagd om ons te helpen. Vanaf het begin was het contact met Gabór erg prettig. Hij heeft goed geluisterd naar onze wensen en kwam dus met een reisadvies. Zo hebben we...

Lees verder
Meer klantervaringen