Mariel, Janet en Meta

Argentinië en Chili

Al heel lang stond Patagonië op onze lijst om te bezoeken. In november 2019 was het dan eindelijk zover. Op de Vakantiebeurs in Utrecht kwamen we bij toeval terecht bij Pure Latin America. In gesprek met Gábor gaf hij ons advies over de reis die we zouden kunnen maken. Hij stelde voor om ook het noordwesten van Argentinië te bezoeken om de reis op deze manier gevarieerder te maken, wat een geweldig advies.

Na 2 dagen Buenos Aires, met een fietstour en tangoles zijn we doorgevlogen naar Salta. Daar stond de volgende dag een huurauto klaar waarmee we de omgeving van Salta hebben verkend met als hoogtepunt de Heuvel van de Zeven Kleuren.

Vanuit het noorden zijn we toen doorgevlogen naar Patagonië waar ook weer een huurauto klaarstond. In dit gebied hebben we onder andere de Perito Moreno gletsjer bezocht, het versteende bos La Leona aangedaan en gewandeld door het nationale park Los Glaciares. Vanuit El Calafate zijn we met de bus doorgereisd naar Puerto Natales (Chili) waar we Torres del Paine en omgeving hebben bezocht.

Punta Arenas was de vertrekplaats van onze Australis cruise. Wat een geweldige ervaring was dat en ook het eten aan boord was verrukkelijk, we hebben met name genoten van de heerlijke toetjes. De crew was vriendelijk en behulpzaam en de excursies uitstekend geregeld. Om 7.00 uur ‘s ochtends, in de zon, hebben we Kaap Hoorn kunnen bezoeken. We hebben hier veel geluk mee gehad, want vaak kan het aan land gaan van Kaap Hoorn door het weer geen doorgang vinden.

Alle vluchten, hotels, huurauto’s, transfers en excursies waren perfect geregeld. Wij vonden het ook fijn dat er gewerkt wordt met een Nederlands contactpersoon waarmee je contact kunt opnemen bij vragen of problemen. We kunnen niet anders concluderen dan dat onze droomreis helemaal is uitgekomen, mede dankzij de geweldige organisatie van Gábor en Gwendeline. Daarnaast hebben wij de persoonlijke benadering voor, tijdens en na de reis ontzettend gewaardeerd. Hartelijk dank voor de organisatie van deze prachtige droomreis!

Spreekt dit u aan?

Pure Latin America laat u graag op een intense manier kennismaken met het prachtige Argentinië, Brazilië en/of Chili

Bekijk onze reizen

Lees wat andere klanten te vertellen hebben

Albert, Corry, Coen, Pleun, Suzanne en Marco

Argentinië

Eind 2014 ontstond tijdens een gezellige avond het idee om met z’n zessen een mooie reis te gaan maken. Met een duidelijke bestemming voor ogen: Patagonië zou het gaan worden! Nadat we vervolgens vrij snel daarna in contact waren gekomen met Pure Latin America is Gábor met groot enthousiasme voor ons aan de slag gegaan en binnen no time lag er al een geweldig voorstel op tafel dat hij ook nog eens persoonlijk thuis kwam toelichten. Wat een verschil met...

Lees verder

Gijs en Myrna

Argentinië en Chili

Wij hebben 3 weken door Argentinië en Chili gereisd en een klein stukje van Uruguay gezien. Een fantastische, hele indrukwekkende reis die door Gábor en Gwendeline super goed verzorgd was. Mede door hun adviezen is het een zeer afwisselende reis geworden met bezoek aan de hoofdsteden Buenos Aires en Santiago de Chili, bergdorpjes als Purmamarca en San Pedro de Atacama en de prachtige pleinen van Salta en Cafayate. We verbleven in hotels met een uitstekende ligging, zodat we op eigen...

Lees verder

Ingrid, Bert, Jacqueline en Peter

Argentinië

Zaterdag 16 oktober 2019 zijn wij, 2 stellen en allemaal ca 55 jaar oud, vertrokken voor een 29-daagse rondreis door Argentinië. In een voorbereidend gesprek 10 maanden voor onze vertrekdatum, had Gábor ons helemaal uit de doeken gedaan wat de mogelijkheden waren. Hierdoor zijn we tot de keuze gekomen om naast Buenos Aires zowel Patagonië als de omgeving van Salta te gaan verkennen. Het is een aaneenschakeling geworden van mooie indrukken waaruit moeilijk te kiezen is wat het mooiste was....

Lees verder
Meer klantervaringen