Mariel, Janet en Meta

Argentinië en Chili

Al heel lang stond Patagonië op onze lijst om te bezoeken. In november 2019 was het dan eindelijk zover. Op de Vakantiebeurs in Utrecht kwamen we bij toeval terecht bij Pure Latin America. In gesprek met Gábor gaf hij ons advies over de reis die we zouden kunnen maken. Hij stelde voor om ook het noordwesten van Argentinië te bezoeken om de reis op deze manier gevarieerder te maken, wat een geweldig advies.

Na 2 dagen Buenos Aires, met een fietstour en tangoles zijn we doorgevlogen naar Salta. Daar stond de volgende dag een huurauto klaar waarmee we de omgeving van Salta hebben verkend met als hoogtepunt de Heuvel van de Zeven Kleuren.

Vanuit het noorden zijn we toen doorgevlogen naar Patagonië waar ook weer een huurauto klaarstond. In dit gebied hebben we onder andere de Perito Moreno gletsjer bezocht, het versteende bos La Leona aangedaan en gewandeld door het nationale park Los Glaciares. Vanuit El Calafate zijn we met de bus doorgereisd naar Puerto Natales (Chili) waar we Torres del Paine en omgeving hebben bezocht.

Punta Arenas was de vertrekplaats van onze Australis cruise. Wat een geweldige ervaring was dat en ook het eten aan boord was verrukkelijk, we hebben met name genoten van de heerlijke toetjes. De crew was vriendelijk en behulpzaam en de excursies uitstekend geregeld. Om 7.00 uur ‘s ochtends, in de zon, hebben we Kaap Hoorn kunnen bezoeken. We hebben hier veel geluk mee gehad, want vaak kan het aan land gaan van Kaap Hoorn door het weer geen doorgang vinden.

Alle vluchten, hotels, huurauto’s, transfers en excursies waren perfect geregeld. Wij vonden het ook fijn dat er gewerkt wordt met een Nederlands contactpersoon waarmee je contact kunt opnemen bij vragen of problemen. We kunnen niet anders concluderen dan dat onze droomreis helemaal is uitgekomen, mede dankzij de geweldige organisatie van Gábor en Gwendeline. Daarnaast hebben wij de persoonlijke benadering voor, tijdens en na de reis ontzettend gewaardeerd. Hartelijk dank voor de organisatie van deze prachtige droomreis!

Spreekt dit u aan?

Pure Latin America laat u graag op een intense manier kennismaken met het prachtige Argentinië, Brazilië en/of Chili

Bekijk onze reizen

Lees wat andere klanten te vertellen hebben

Willy en Wies

Argentinië en Chili

Wij wonen op Bonaire en hebben al vele reizen door Noord en Midden – Amerika gemaakt. Toch hebben wij ervoor gekozen ons op onze reis door Noord-Argentinië te laten begeleiden door Pure Latin America. Al heel snel in ons eerste gesprek met Gábor hadden wij de indruk dat hij begreep waar wij op zoek naar waren nl een reis waarin natuur, cultuur en culinaire hoogtepunten zaten. PLA heeft ons op geen enkele wijze teleurgesteld in onze wensen. Deze organisatie is in staat...

Lees verder

Anke en Marc

Argentinië en Chili

Wat hebben jullie een ongelooflijke mooie reis voor ons samengesteld. Elke plek was op zijn eigen manier bijzonder: Paaseiland, de cruise met de Stella Australis, de berg met de 7 kleuren bij Purmamarca, Atacama met de maanvallei, de geisers en de flamingo’s. Maar wat ook heel bijzonder was en waar we erg van genoten hebben is de geweldige manier waarop alles geregeld was. Dank Gábor en Gwendeline.

Lees verder

Bert en Saskia

Argentinië en Chili

Begin 2015 ben ik in contact gekomen met Gábor. Naar aanleiding van dit gesprek hebben Bert en ik de website van PLA bekeken en we waren verkocht. Gábor kwam een avond eten en nam heerlijke Argentijnse wijn mee en de reis kreeg vorm. En wat een onbeschrijflijke mooie reis is het geworden. Begonnen in Buenos Aires, met als Nederlands aanspreekpunt Gwendeline (zeer fijn!). Vervolgens bijna 2 weken intens genoten van Patagonië met als hoogtepunten de wandeltochten en het verblijf op...

Lees verder
Meer klantervaringen