Els en Nick (uit België)

Argentinië en Chili

De reis op zich, het land en de Argentijnen zijn ons GE-WEL-DIG meegevallen. De Argentijnen zijn zowat het meest behulpzame volk dat we al ontmoet hebben. Het viel ons heel zwaar om terug op het vliegtuig richting Amsterdam te stappen.

Dankzij de op maat gemaakte reis hebben we de gebieden kunnen bezoeken die we zelf hebben aangegeven. De plaatsen waar we gelogeerd hebben, kwamen zeker tegemoet aan onze verwachtingen. Het programma was mooi uitgewerkt en goed gebalanceerd. En dankzij de goed gekozen accommodaties hadden we ook de mogelijkheid om tussen de verschillende excursies door voldoende tot rust te komen.

De transfers van en naar de luchthaven en/of busstations waren goed geregeld: we werden stipt opgehaald aan het hotel en ook steeds vlot naar het hotel gebracht. Dit was ook telkens duidelijk aan de hand van de dag op dag-planning die we hadden ontvangen.

We hadden op voorhand niet verwacht dat het reizen met de lange afstandsbussen zo goed zou meevallen. Als ik zou kunnen kiezen, zou ik een volgende keer geen plaats meer nemen op de achterste rij van de bus :-). Maar dat zijn uiteindelijk details.

Het was ook een groot voordeel om ter plaatse een Nederlandstalig contact te hebben. In geval er iets serieus mis zou gaan, is het toch altijd aangenamer om in je eigen taal het probleem uit te leggen.

We willen sowieso nog eens terugkeren naar Argentinië en zullen dan niet twijfelen om opnieuw met jullie samen te werken.

Spreekt dit u aan?

Pure Latin America laat u graag op een intense manier kennismaken met het prachtige Argentinië, Brazilië en/of Chili

Bekijk onze reizen

Lees wat andere klanten te vertellen hebben

Ingrid, Bert, Jacqueline en Peter

Argentinië

Zaterdag 16 oktober 2019 zijn wij, 2 stellen en allemaal ca 55 jaar oud, vertrokken voor een 29-daagse rondreis door Argentinië. In een voorbereidend gesprek 10 maanden voor onze vertrekdatum, had Gábor ons helemaal uit de doeken gedaan wat de mogelijkheden waren. Hierdoor zijn we tot de keuze gekomen om naast Buenos Aires zowel Patagonië als de omgeving van Salta te gaan verkennen. Het is een aaneenschakeling geworden van mooie indrukken waaruit moeilijk te kiezen is wat het mooiste was....

Lees verder

Yvonne en Reinier

Argentinië en Chili

Via via is ons aangeraden contact op te nemen met Pure Latin America voor het organiseren van een rondreis door Argentinië en Chili. Gábor heeft begin 2019 een prachtige 4-weekse rondreis voor ons georganiseerd wat ons uitermate goed is bevallen. Prettig was ook dat ze werken met Nederlandse contactpersonen die we altijd konden bellen als er vragen of problemen waren. Wij dachten dit als ervaren reizigers niet nodig te hebben, maar we hebben er toch een paar keer gebruik van...

Lees verder

Gé en Mariëtte

Argentinië

Als afsluiting van onze 55-daagse reis door Zuid-Amerika hebben we drie dagen in Buenos Aires doorgebracht. Op één van deze dagen hebben we een stadstour gemaakt die we vóór ons vertrek al geboekt hadden bij Gábor van PLA. Uit de emails met Gábor konden we al opmaken dat we een goed adres hadden uitgekozen. Precies op tijd kwam onze gids Adolfo aangelopen. Afwisselend per taxi en te voet gingen we eerst op weg naar Café Tortoni. Hier hebben we in goed overleg de stadstour...

Lees verder
Meer klantervaringen