Els en Nick (uit België)

Argentinië en Chili

De reis op zich, het land en de Argentijnen zijn ons GE-WEL-DIG meegevallen. De Argentijnen zijn zowat het meest behulpzame volk dat we al ontmoet hebben. Het viel ons heel zwaar om terug op het vliegtuig richting Amsterdam te stappen.

Dankzij de op maat gemaakte reis hebben we de gebieden kunnen bezoeken die we zelf hebben aangegeven. De plaatsen waar we gelogeerd hebben, kwamen zeker tegemoet aan onze verwachtingen. Het programma was mooi uitgewerkt en goed gebalanceerd. En dankzij de goed gekozen accommodaties hadden we ook de mogelijkheid om tussen de verschillende excursies door voldoende tot rust te komen.

De transfers van en naar de luchthaven en/of busstations waren goed geregeld: we werden stipt opgehaald aan het hotel en ook steeds vlot naar het hotel gebracht. Dit was ook telkens duidelijk aan de hand van de dag op dag-planning die we hadden ontvangen.

We hadden op voorhand niet verwacht dat het reizen met de lange afstandsbussen zo goed zou meevallen. Als ik zou kunnen kiezen, zou ik een volgende keer geen plaats meer nemen op de achterste rij van de bus :-). Maar dat zijn uiteindelijk details.

Het was ook een groot voordeel om ter plaatse een Nederlandstalig contact te hebben. In geval er iets serieus mis zou gaan, is het toch altijd aangenamer om in je eigen taal het probleem uit te leggen.

We willen sowieso nog eens terugkeren naar Argentinië en zullen dan niet twijfelen om opnieuw met jullie samen te werken.

Spreekt dit u aan?

Pure Latin America laat u graag op een intense manier kennismaken met het prachtige Argentinië, Brazilië en/of Chili

Bekijk onze reizen

Lees wat andere klanten te vertellen hebben

John en Anita

Argentinië

Langs deze weg willen wij jullie nogmaals hartelijk danken voor de uitstekende organisatie van onze rondreis door Argentinië. Wij hebben prachtige ervaringen opgedaan op de mooiste plekken van Argentinië die jullie voor ons hadden uitgezocht. Gábor, bedankt voor de gehele begeleiding voorafgaande aan de reis. Het selecteren van de hotels, de tijdsduur per plaats en de verschillende plaatsen die wij bezocht hebben. Gwendeline, bedankt voor de uitgebreide uitleg omtrent onze reis in Buenos Aires en voor alle momenten waarin je...

Lees verder

Marjo en Henk

Argentinië en Chili

Marjo (61) en Henk (tijdens de reis 65 geworden). Bij aankomst in het hotel werden wij aangenaam verrast door een verjaardagskaart en een fles heerlijke rode wijn. Onze reis is gestart op 27 oktober en op 27 november 2019 waren wij weer terug in Limburg. We hadden al langer het voornemen om naar Argentinië en Chili te gaan met als startplaats Santiago, om vervolgens via Bariloche en het Merengebied te eindigen in Patagonië. Echter in december 2018 zijn we naar...

Lees verder

Berrie en Jos

Argentinië

Argentinië, hoe kom je daar nou bij? Dat hoorden we vaak als we vertelden over onze plannen om drie weken vakantie te vieren in de stad Buenos Aires en de provincies Salta en Missiones. We kunnen nu heel goed aangeven hoe bijzonder Argentinië is. De vormen en kleuren van de bergen en valleien in Salta zijn van een zeldzame schoonheid. De watervallen van Iguazú in het subtropische Missiones zijn adembenemend. En Buenos Aires heeft als miljoenenstad zoveel te bieden. Wat...

Lees verder
Meer klantervaringen