Inspiratiedag Argentinië, Brazilië en Chili

Bent u van plan om een rondreis door Argentinië, Brazilië en/of Chili te maken en heeft u vragen, wilt u de landen leren kennen of wilt u eerst kennismaken met ons voordat u een rondreis boekt? Bezoek ons tijdens een van onze Inspiratiedagen waarbij we u op een boeiende manier mee op reis nemen door deze schitterende en veelzijdige landen.

De Inspiratiedagen vinden plaats in het hart van Nederland op het statige Landgoed Salentein in Nijkerk. Landgoed Salentein ademt Argentinië en het is dus dé perfecte plek om uw reis door Argentinië, Brazilië en/of Chili te beginnen.

U wordt om 14:00 uur in de mooie open keuken welkom geheten met een kop koffie of thee en wanneer mogelijk proberen we u even persoonlijk de hand te schudden. Hierna begeven we ons naar het Prentenkabinet waar plaats is voor maximaal 40 personen.

De presentaties duren ongeveer 45 minuten per land. Na afloop nemen wij – onder het genot van een goed glas Salentein wijn en een empanada – uitgebreid de tijd om uw persoonlijke vragen te beantwoorden.

Wat kunt u verwachten op deze Inspiratiedagen?

  • Ontvangst met koffie en thee
  • Een korte kennismaking met de mensen achter Pure Latin America
  • Een inspirerende landenpresentatie over Argentinië, Brazilië en Chili
  • Praktische tips over Argentinië, Brazilië en Chili
  • Gelegenheid tot het stellen van vragen
  • Nagenieten onder het genot van een goed glas Salentein wijn en een empanada

De Inspiratiedagen kunt u gratis bijwonen, wél verzoeken we u om u van tevoren aan te melden middels het formulier.

De Inspiratiedagen vinden plaats op: 6 september, 15 november, 24 januari 2021 en 14 maart 2021. We starten om 14:00 uur en om uiterlijk 17:00 uur is het weer afgelopen. Heeft u nu al concrete reisplannen die u graag met ons wilt bespreken? Neem dan gerust contact met ons op.

Aanmelden

Klantervaringen

Martin & Marjolein

Argentinië en Chili

In de eerste twee maanden van 2020 hebben wij een prachtige reis gemaakt door Argentinië en Chili die speciaal voor ons is samengesteld door het team van Pure Latin America. We hebben Gábor leren kennen op een vakantiebeurs in 2019 en dat beviel zo goed dat we hem gevraagd hebben om een reisvoorstel op maat te maken. Dat kregen we al snel en we waren eigenlijk al meteen verkocht. Zoveel variatie en mogelijkheden voor eigen inbreng, een heldere en uitgebreide beschrijving van het reisprogramma en in alles wat we zagen merkten we dat aan onze wensen aandacht was besteed en dat we volledig ontzorgd werden.

Buenos Aires, de gletsjers bij El Calafate, het geweldige natuurschoon in Torres del Paine en de Australis cruise door Chileens Patagonië en langs Kaap Hoorn waren nog maar het begin. We gingen daarna nog naar Salta in het noorden en de Atacama woestijn in Chili en zijn toen via Santiago weer in Amsterdam beland.

Telkens als we dachten, “wat geweldig, mooier dan dit wordt het niet” werden we de volgende dag weer compleet overdonderd met een nog indrukwekkender hoogtepunt. De hele reis verliep op rolletjes, alles was tot in de puntjes verzorgd. Als er vragen waren konden we terugvallen op 24×7 lokale ondersteuning in het Nederlands. Als je Zuid-Amerika als reisbestemming overweegt en iets bijzonders wil, vraag dit team wat ze voor je kunnen betekenen. Dank Gábor en Gwendeline voor een onvergetelijke reis.

Meer klantervaringen