Uw reis, onze passie

Vanwege het corona-virus is reizen op dit moment helaas niet mogelijk, maar alvast inspiratie opdoen voor een volgende droomreis kan gelukkig wel. Droom nu en reis later naar Argentinië, Brazilië of Chili. Wij laten u graag op een boeiende manier virtueel kennismaken met al het moois dat deze prachtige en veelzijdige bestemmingen te bieden hebben.

Een webinar is de ideale manier om de landen te leren kennen en met ons kennis te maken voordat u uw droomreis boekt. De webinars beginnen om 13:00 uur en duren 30 minuten. De webinar over Chili op 19 juni vindt nog plaats op vrijdag en begint om 12:30 uur. Alle volgende webinars vinden plaats op zondag en beginnen om 13:00 uur. Er is na de webinar nog 15 minuten de tijd om vragen te stellen. De webinars kunt u gratis bijwonen, wél verzoeken we u om u van tevoren aan te melden. Na uw aanmelding ontvang u van ons nog een mail waarin we uitleggen hoe het bijwonen van een webinar precies in zijn werk gaat.

Wat kunt u verwachten tijdens deze webinars?

Een korte kennismaking met de mensen achter Pure Latin America

Een inspirerende landenpresentatie over Argentinië, Brazilië of Chili

Praktische tips over Argentinië, Brazilië of Chili

Gelegenheid tot het stellen van vragen

Heeft u nu al concrete reisplannen die u graag met ons wilt bespreken? Neem dan gerust contact met ons op: +31-(0)35-2031669 of info@purelatinamerica.com

Zondag 28 juni om 13:00 uur
Zondag 3 juli om 13:00 uur
Vrijdag 19 juni om 12:30 uur