18-daagse reis

Luxe eclipsreis Chili en Argentinië 2020

Een schitterende rondreis met als summum de zonsverduistering

Deze eclipsreis heeft reeds plaatsgevonden.

Na een ringvormige eclips in 2017 en een totale eclips in 2019, is Zuid-Amerika in 2020 opnieuw het toneel voor een totale zonsverduistering. Reis met Pure Latin America naar Chili en Argentinië waar deze zonsverduistering op 14 december 2020 om 16:14 uur te bewonderen is.

Uw reist begint in de wereldstad Santiago dat wordt omgeven door de besneeuwde toppen van het Andesgebergte.

Vanuit Santiago reist u door naar de Merengebieden van Chili en Argentinië die u per auto zult gaan verkennen.

Voor het summum van de eclipsreis reist u vanuit Bariloche naar Piedra del Águila waar u de eclips zult gaan aanschouwen. Het is een uitstekende plek omdat het hier buitengewoon helder is en bevolkte gebieden nagenoeg ontbreken. Er is uiteraard voldoende tijd om de eclips op alle zintuigen te laten inwerken. Het is immers niet alleen het licht dat van kleur en intensiteit verandert, maar ook de gevoelstemperatuur neemt wat af, de vogels stoppen bijvoorbeeld met zingen en er hangt een mysterieuze rust over de wereld.

Hierna reist u door naar het verre zuiden van Patagonië. U bezoekt de mooiste wandelgebieden van beide landen, de Perito Moreno gletsjer en nog vele andere natuurlijke hoogtepunten. Geniet van de ongerepte natuur.

Vanuit het verre zuiden reist u door naar Buenos Aires waar u uw rondreis zult afsluiten en van waaruit u terugvliegt naar Nederland of België.

Hoogtepunten

Dag 1 – 6 december | Vlucht van Amsterdam of Brussel naar Santiago

Vandaag vliegt u van Amsterdam of Brussel naar Santiago.

Uw vlucht komt de volgende dag aan in Santiago.

Dag 2 – 7 december | Aankomst in Santiago

U komt aan op het vliegveld van Santiago van waaruit u naar het hotel wordt gebracht.

In Chileense kindertekeningen prijken bijna altijd wel bergen met sneeuwkappen op de achtergrond. In Santiago wordt duidelijk waarom: de Andes, die achter de stad opdoemt, is een constante aanwezige in het stadsbeeld. De stad zelf is gezegend met een ideaal mediterraan klimaat. Santiago is ook een van de meest hanteerbare Latijns-Amerikaanse hoofdsteden als u er voor het eerst komt. Hoewel het een grote stad is, doet zij bijna provinciaals aan. In de smalle straten van het compacte centrum is het nauwelijks voorstelbaar dat u zich in het hart van een stedelijk gebied met 6 miljoen inwoners bevindt. In weerwil van de bergen schept de uitgestrektheid van Santiago een gevoel van ruimte. Alleen in het centrum zijn de druk en de dichte bebouwing die doorgaans bij steden van dit formaat horen, voel- en zichtbaar.

De rest van de dag kan naar eigen wens worden ingevuld.

Hotel: Casa Bueras

Dag 3 – 8 december | Vlucht naar Puerto Montt en selfdrive naar Puerto Varas (30 min.)

U vliegt vanuit Santiago naar Puerto Montt. Na aankomst op het vliegveld haalt u uw huurauto op en begint u aan de selfdrive naar Puerto Varas. De rest van de dag kan naar eigen wens worden ingevuld.

Hotel: Los Caiquenes | Inbegrepen: ontbijt

Dag 4 – 9 december | Vrije dag om Puerto Varas en omgeving te verkennen

Puerto Varas is prachtig gelegen aan het meer van Llanquihue, met de kegel van de indrukwekkende vulkaan Osorno op de achtergrond. Puerto Varas is gesticht door Duitse immigranten, hetgeen zichtbaar is in de architectuur van de stad. De Sagrado Corazónkerk, die er boven de daken uittorent, werd ooit door Duitse kolonisten gebouwd.

U kunt vandaag de omgeving van Puerto Varas verkennen. Met een kabelbaan kunt u naar een uitzichtspunt net onder de top van de Osorno vulkaan. Of u rijdt langs de oever van het meer Llanquihue naar het nationaal park Vicente Peréz Rosales en de watervallen van Petrohué. Als het cultuur is dat u zoekt, is een bezoek aan het eiland Chiloé – met haar mooie houten kerkjes en gekleurde huisjes – een aanrader. Naast dit cultureel erfgoed staat Puerto Varas ook bekend om de vele outdoorsporten die in de omgeving kunnen worden beoefend, van wildwatervaren en kajakken tot skiën en wandelen op de vulkaan.

Hotel: Los Caiquenes | Inbegrepen: ontbijt

Dag 5 – 10 december | Selfdrive merenroute naar Pucón (4 uur)

De snelste weg naar Pucón is via Ruta 5, maar voor een rustige route over het Chileense platteland rijdt u via Frutillar Bajo met haar Duitse vakwerkhuizen naar Lago Llanquihue. Bij helder weer heeft u een prachtig uitzicht op de Osorno vulkaan aan de overzijde van het meer. U vervolgt uw reis via Panguipulli langs Lago Calafquén naar Pucón, het toeristisch centrum van het Chileense Merendistrict. In de middag kunt u het gezellige Pucón bezoeken, de zonsondergang aan het meer Villarica aanschouwen en ’s avonds kunt u lekker gaan eten in één van de gezellige cafeetjes.

Hotel: Casa Establo | Inbegrepen: ontbijt

Dag 6 – 11 december | Wandelen in de nationale parken Villarica of Huerquehue

Pucón is een heerlijke plek om te verblijven met haar ligging aan het Villarica meer en het uitzicht op de gelijknamige vulkaan. In het Parque Nacional Villarica kunt u onder begeleiding van een gids de vulkaan beklimmen wat een geweldige ervaring is, maar er zijn ook korte wandelingen naar diverse watervallen of u bezoekt er de warmwaterbaden Termas Geométricas waarbij de bassins door houten steigerpaden met elkaar zijn verbonden.

Het Parque Nacional Huerquehue is relatief onbekender en wordt door minder toeristen bezocht, juist daarom is een bezoek aan dit park de moeite waard. De Los Lagos route is een aanrader en de echte actieve wandelaar loopt de San Sebastián trail.

Hotel: Casa Establo | Inbegrepen: ontbijt

Dag 7 – 12 december | Selfdrive naar San Martín de Los Andes (3 uur)

Vandaag verlaat u Chili en steekt u het Andesgebergte over bij de grenspas Mamuil Malal. In Argentinië voert de route door Parque Nacional Lanín met uitzichten op de gelijknamige vulkaan. U rijdt door een landschap dat zich kenmerkt door gletsjermeren, vulkanische toppen en weelderige bossen. U overnacht in het knusse dorpje San Martín de Los Andes, idyllisch gelegen aan de oever van het meer Lago Lácar. Voor een mooi uitzicht over het meer wandelt u naar het uitzichtspunt Mirador Bandurrias of verken het meer per kajak. Ook de moeite waard is het om de ferry te nemen naar het mooie strandje Quila Quina en de Chachin watervallen.

Hotel: Le Village | Inbegrepen: ontbijt

Dag 8 – 13 december | Selfdrive naar Bariloche (3 uur)

Op de route van San Martín de Los Andes naar Bariloche doorkruist u het oudste nationale park van Argentinië, Parque Nacional Nahuel Huapi. Het park is in 1934 gesticht en bekend vanwege de ongerepte landschappen. In het hart van het park ligt het enorme, mooie meer Lago Nahuel Huapi.

Het park maar ook de omgeving leent zich uitstekend voor een prachtige wandeling of u kunt een van de omliggende dorpen bezoeken. De route naar San Martín de los Andes (ongeveer 150 kilometer) draagt de naam “Ruta de las Siete Lagos”, een prachtige route, bekend vanwege de 7 kraakheldere meren die u onderweg passeert, zijn bochtige wegen en schitterende vergezichten.

Hotel: Las Balsas | Inbegrepen: ontbijt

Dag 9 – 14 december | Eclipsdag in de buurt van het dorpje Piedra del Águila

Voor het summum van de eclipsreis rijdt u in ongeveer 3 uur naar het dorpje Piedra del Águila waar u om 16:14 de eclips gaat aanschouwen. Het is een uitstekende plek omdat het hier buitengewoon helder is als ook is Piedra del Águila gelegen op de eclipslijn. Het wordt dus gezien als dé plek in Argentinië om de eclips te aanschouwen. Er is uiteraard voldoende tijd om de eclips op alle zintuigen te laten inwerken. Het is immers niet alleen het licht dat van kleur en intensiteit verandert, maar ook de gevoelstemperatuur neemt wat af, de vogels stoppen bijvoorbeeld met zingen en er hangt een mysterieuze rust over de wereld. Aan het begin van de avond rijdt u weer terug naar het hotel Las Balsas.

Hotel: Las Balsas | Inbegrepen: ontbijt

Dag 10 – 15 december | Selfdrive naar Puerto Varas (4,5 uur)

Vandaag laat u Argentinië achter u en rijdt u via de meren rondom Villa La Angostura terug naar Puerto Varas in Chili. Het is ongeveer 4,5 uur rijden over de meest directe, maar ook mooie route door het Parque Nacional Puyehue. Bezoek de warmwaterbronnen in het park of plan een stop voor een wandeling in het Anticura deel van het park. De korte wandelroute door de groene bossen naar de waterval Salto del Indio is hier een aanrader.

Hotel: Los Caiquenes | Inbegrepen: ontbijt

Dag 11 – 16 december | Vlucht naar Punta Arenas en transfer naar hotel Las Torres

Vandaag levert u uw huurauto om uiterlijk 15:00 uur weer in op het vliegveld van Puerto Montt. Aansluitend vliegt u naar Punta Arenas. Vanuit het vliegveld wordt u met een transfer naar hotel Las Torres gebracht dat is gelegen in het nationale park Torres del Paine.

U overnacht in hotel Las Torres, een uitmuntend hotel met een schitterende ligging. Tijdens een verblijf in Las Torres zijn de volgende zaken inbegrepen: full board, entree tot het nationale park, alle dagelijkse excursies met meertalige gidsen en Wifi in de gezamenlijke ruimtes.

Hotel: Las Torres | Inbegrepen: ontbijt en diner

Dag 12/13 – 17/18 december | Verkennen van het nationale park Torres del Paine

Nationaal Park Torres del Paine is gelegen aan het zuidelijke uiteinde van de Andesketen. Het is al in 1959 opgericht, maar bereikte zijn huidige grootte pas in de vroege jaren zeventig, waarna het in 1978 door de Unesco tot biosfeerreservaat werd uitgeroepen. Het onbewoonde park telt tal van gletsjers, meren en knoestige inheemse bomen en behoort tot de mooiste wandelgebieden ter wereld. Wie de spectaculaire rotsformaties ziet zal ze niet licht vergeten, en in het park wemelt het van de dieren, zoals guanaco`s, flamingo`s en condors.

Het dierenleven

In het park zijn 24 soorten zoogdieren (o.a. guanaco’s, nandoes, poema’s en rode en grijze vossen) en 105 soorten vogels (o.a. de condor) geteld. De dieren hebben zich aangepast aan de ruige omstandigheden. Het merendeel leeft hier het gehele jaar. En, ze zijn (bijna allemaal) opvallend gewend aan mensen.

De bekende pieken

Het gebied is nog relatief jong. Wetenschappers dateren het Paine-massief op zo’n 12 miljoen jaar. Een baby vergeleken met de Alpen of de Rocky Mountains. De bergen zijn zwaar geërodeerd, met als resultaat drie granieten monolieten. Dit zijn de beroemde Cuernos del Paine (of Tres Torres), met als koning de Cerro Paine Grande met 3.050 meter.

Hier worden alle zaken omschreven die tijdens uw verblijf zijn inbegrepen.

Hotel: Las Torres | Inbegrepen: alle maaltijden

Dag 14 – 19 december | Transfer naar El Calafate (4 uur)

Vandaag wordt u om 7:00 uur vanuit hotel Las Torres met een transfer naar El Calafate gebracht.

De rest van de dag kan naar eigen wens worden ingevuld.

Hotel: Esplendor | Inbegrepen: ontbijt

Dag 15 – 20 december | Dagexcursie Perito Moreno gletsjer

Vandaag brengt u een bezoek aan de Perito Moreno gletsjer. De gletsjer is met zijn lengte van 31 km en zijn breedte van 4 km zeer spectaculair. Het ijs ‘stroomt’ van de cordillera (bergketen) naar het melkachtige Lago Argentino, het grootste meer van Argentinië.

U gaat de gletsjer observeren vanaf de loopbruggen op het Península Magallanes in het Lago Argentino. Dit alles op 150 m afstand van de voorkant van de gletsjer. Het afdalen van de loopbrug is een bijzondere ervaring voor oog en oor, vooral wanneer een groot stuk ijs van de gletsjer afbreekt en zich in het Canal de los Témpanos stort.

Ook neemt u deel aan een mini icetrekking waarbij u per boot en te voet kennismaakt met de gletsjer. Eenmaal van boord bezoekt u het zuidelijke deel van de gletsjer. Na ongeveer 30 minuten gelopen te hebben, komt u aan bij het gedeelte waar stijgijzers verplicht zijn, omdat u nu de daadwerkelijke gletsjer zult betreden. Samen met een ervaren gids verkent u de gletsjer, u kunt onderweg stoppen om dit bijzondere spektakel vast te leggen op de gevoelige plaat.

Hotel: Esplendor | Inbegrepen: ontbijt

Dag 16 – 21 december | Vlucht naar Buenos Aires en tangoavond

Vanuit El Calafate vliegt u naar Buenos Aires.

We raden u aan de rest van de dag door te brengen in Parque 3 de Febrero. Parque 3 de Febrero, ook wel Bosques de Palermo (de bossen van Palermo) genoemd, is een groot groen gedeelte bestaande uit verschillende meertjes, vele fitness-plekken, grasvelden, bootjes en mooie lanen om te wandelen. Binnen dit park vindt u diverse tuinen en parkjes, waaronder Paseo el Rosedal. U kunt er letterlijk uren wandelen! Op een zonnige dag gaan de porteños er fietsend of joggend op uit en is het hier gezellig druk. Ook kunt u er waterfietsen.

In de avond krijgt u eerst tango les op locatie in de wijk San Telmo. Hierna bezoekt u samen met de groep en de leraren een milonga, een authentieke tangolocatie waar u de tango in zijn puurste vorm kunt aanschouwen. U maakt op een intense manier kennis met deze melancholische dans. Een avond om nooit meer te vergeten. U wordt de hele avond vergezeld door twee tango-professionals die u wegwijs maken in de intrigerende wereld van dans en muziek. Dit bezoek is inclusief het vervoer van de tango locatie in San Telmo naar de milonga, 1 uur les en een drankje.

Hotel: Casa Sur Palermo | Inbegrepen: ontbijt

Dag 17 – 22 december | Fietstour

Tijdens de fietstour die om 10:00 uur begint en ongeveer 3,5 uur duurt, maakt u kennis met een groot aantal historische, sociale en architectonische hoogtepunten. U doet onder andere het Plaza San Martín (een van de mooiste pleinen van Buenos Aires bekend om de fraaie gebouwen), Plaza de Mayo (het plein van de Dwaze Moeders), Teatro Colón (het voornaamste muziektheater van de stad gelegen aan Avenida 9 de Julio), Mercado de Abasto (het mooiste winkelcentrum van de stad gebouwd in 1895), Pasaje Carlos Gardel en Cementerio de Recoleta (beroemde begraafplaats met het graf van Evita Perón) aan.

Hotel: Casa Sur Palermo | Inbegrepen: ontbijt

Dag 18 – 23 december | Vlucht naar Nederland of België

U kunt tot het moment dat u in uw hotel wordt opgehaald en naar het vliegveld wordt gebracht, nog een bezoek brengen aan de mooie wijken Palermo en Belgrano, Recoleta of Puerto Madero. Hier vertellen we u meer over de 10 mooiste hoogtepunten van Buenos Aires.

Prijs Eclipsreis

De prijs voor deze 19-daagse eclipsreis bedraagt €5.195 per persoon*

* Het reisprogramma is onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen in prijs en beschikbaarheid. De genoemde prijzen zijn op basis van de huidige prijzen (2019) voor de geoffreerde diensten. De definitieve prijs van de eclipsreis wordt 11 maanden voor vertrek bekend gemaakt.

Inclusief

 • Continentale vluchten met Aerolíneas Argentinas en SKY
 • Nederlands aanspreekpunt in Buenos Aires tijdens de volledige rondreis
 • Overnachtingen in uitstekende hotels op basis van logies/ontbijt
 • Huur auto zoals omschreven in het programma
 • Excursies en tours incl. fles water zoals omschreven in het programma
 • Entreegelden nationale parken zoals omschreven in het programma
 • Vervoer en transfers zoals omschreven in het programma
 • Maaltijden zoals omschreven in het programma
 • Bijdrage Garantie- en Calamiteitenfonds
 • Eclipsbril

Exclusief

 • Intercontinentale vlucht (+/- €800/1.000) – deze vlucht kunnen wij voor u boeken
 • Lunch, diner en drankjes van dag 1 t/m dag 19 indien anders omschreven
 • Vroege check ins of late check outs
 • Benzine tijdens de selfdrive indien van toepassing
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Vaccinaties
 • Fooien en persoonlijke uitgave

Hotels

De hotels waar wij mee samenwerken zijn door ons aan de hand van onderstaande criteria met zorg geselecteerd:

 • Authentieke hotels met een gezellige en persoonlijke sfeer
 • Hotels met een bijzondere en/of gunstige ligging
 • Hotels die een duurzaam beleid nastreven ten opzichte van mens en natuur

Toelichting

Alle (pakket-)reizen die Pure Latin America aanbiedt zijn op aanvraag van beschikbaarheid. Wij gaan pas financiële verplichtingen aan op het moment dat u daadwerkelijk een reis bij ons heeft geboekt. Na ontvangst van uw aanbetaling worden de eerste noodzakelijke betalingen aan onze lokale partners direct voldaan. Voor de periode tussen uw betaling van het restantbedrag tot kort voor de datum van vertrek, wanneer wij de laatste betalingen aan onze lokale partners voldoen, houdt Pure Latin America een saldo liquide middelen aan minimaal ter hoogte van de nog uitstaande financiële verplichtingen naar onze lokale partners. U kunt er dus zeker van zijn dat uw reis bij Pure Latin America te allen tijde doorgang kan vinden.

Contactpersoon

Gwendeline

Wellicht heeft u een vraag, of is er iets onduidelijk? Laat het mij weten.

Stel een vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beste reistijd

De beste reistijd voor Argentinië en Chili is oktober t/m april.

Elektriciteit

Het voltage dat men in Argentinië en Chili hanteert is 220. De stopcontacten zijn geschikt voor stekkers met twee of drie pinnen met een platte vorm. Adapters voor buitenlandse apparaten zijn te koop bij ferreterías (ijzerwinkels) en grote supermarkten.

Fooien

Het geven van fooi is gebruikelijk in Argentinië en Chili. In restaurants en hotels is 10% van de rekening een goede richtlijn, soms is dit echter wel al in de rekening opgenomen onder “servicekosten“. Ook in kleine restaurantjes, eetstalletjes, parkeergarages e.d. wordt een kleine fooi erg gewaardeerd. Taxichauffeurs verwachten meestal geen fooi.

Geldzaken

De Argentijnse en Chileense valuta is de peso. Supermarkten, de betere horecagelegenheden en de grotere winkels accepteren de belangrijkste creditcards. Voor actuele valutakoersen kunt u terecht bij www.xe.com. Wij adviseren geld te wissel bij de wisselkantoren (casas de cambio). Ook kan er in steden en grotere dorpen vaak worden gepint. Wel geldt er dan een opnamelimiet en zijn de transactiekosten vaak hoog.

Probeer als het kan altijd met creditcard of pinpas te betalen en houd de pesos op zak voor andere uitgaven. Contant geld wisselen is over het algemeen veel voordeliger dan geld uit de pinautomaat halen. Zorg – zeker buiten de grootste steden – dat u altijd contanten op zak hebt, desnoods in euro’s of dollars.

Gezondheid

Argentinië en Chili zijn landen zonder hygiënische problemen. Over het algemeen is het drinkwater safe. Het kan zijn dat het water hard en wat naar chloor smaakt. In dorpen is het beter om mineraalwater te drinken i.v.m. de hygiëne. Overal, zelfs in de kleinste supermarkten is volop mineraalwater te krijgen.

Inentingen

Hoewel vaccinaties niet verplicht zijn, wordt het wel sterk aangeraden u te laten inenten tegen hepatitis A (geelzucht) en DTP (difterie, tetanus en polio). Wij raden u aan voor vertrek uw gezondheidscentrum te contacteren voor een persoonlijk inentingsadvies.

Klimaat

Het klimaat van Argentinië kan worden ingedeeld in vier types: droog, gematigd, koud en warm. Het Andesgebergte, Antarctica, de Atlantische Oceaan en de omvang van het land zijn in belangrijke mate bepalend voor het klimaat. In Buenos Aires kan de Sudestada (zuidoostelijke wind) stortbuien veroorzaken en het pampeano-weersyteem, dat beïnvloed wordt door de oceaan, kan onweer aanvoeren vanuit de pampa`s. Op de hoogvlakten van de noordwestelijke Andes is het overdag warm, terwijl Patagonië wordt geteisterd door harde wind die uit het zuidwesten komt en onbelemmerd over de vlakte raast. Door het Antarctische zeeklimaat van Tierra del Fuego (Vuurland) is het daar het hele jaar door nat en winderig.

In het noorden van Chili is het het hele jaar door prettig reizen. December tot februari kan een slechte tijd zijn voor een bezoek aan de Altiplano, in verband met plotselinge zware regenval, waardoor de wegen onbegaanbaar worden. Vermijd van juni tot september centraal en zuidelijk Chili, omdat alles dan volgesneeuwd is en veel interessante plaatsen onbereikbaar zijn. Januari en februari zijn de meest toeristische maanden, dus in maart, november en december ben je het beste af. Op Paaseiland is het in de zomer erg warm en in de winter erg regenachtig.

Paspoort

U moet in het bezit zijn van een geldig paspoort dat na vertrek uit Argentinië of Chili nog tenminste zes maanden geldig is. EU-onderdanen hoeven voor een verblijf tot 90 dagen geen visum aan te vragen.

Veiligheid

Argentinië en Chili zijn veilige landen om doorheen te reizen. U wordt geadviseerd in de grote steden de arme wijken, en vooral de Villas de miseria (krottenwijken) zoveel mogelijk te mijden. Wees, vooral in de nachtelijke uren in de centra, extra alert op zakkenrollers.

Verzekeren

Vakantie is belangrijk. U moet er onbekommerd van kunnen genieten. Daarom zijn er verzekeringen. Een annuleringsverzekering voor wanneer u niet kunt vertrekken of plotseling naar huis moet terugkeren en een reisverzekering voor dekking van schade. Pure Latin America stelt voor elke reis een reisverzekering verplicht en een annuleringsverzekering wordt nadrukkelijk aanbevolen.

Contactpersoon

Gwendeline

Wellicht heeft u een vraag, of is er iets onduidelijk? Laat het mij weten.

Stel een vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Combinatie mogelijkheden

U kunt ervoor kiezen de duur van de eclipsreis te verkorten of juist met een aantal dagen te verlengen, bijvoorbeeld met een bezoek aan het noordwesten van Argentinië of de watervallen van Iguazú. Informeert u bij ons naar de mogelijkheden: +31(0)35-2031669 of info(at)purelatinamerica.com.

Vluchten

Wanneer u zelf uw vlucht boekt, zorg er dan voor dat uw vluchttijden corresponderen met de reisdata en u dus op 7 december in de ochtend aankomt in Santiago. De intercontinentale vlucht is niet inbegrepen in de totaalprijs. Wel zijn wij als extra service in staat u een passend vluchtvoorstel voor te leggen. Voor de continentale vluchten in Argentinië werken wij samen met Aerolíneas Argentinas en in Chili met LATAM of SKY Airline.

Spreekt deze reis u aan?

Geef hieronder uw gegevens en wensen door. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw reisplannen te bespreken.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkwijze

1
U vertelt ons uw wensen, ideeën, budget en reisdata, waarna wij een vrijblijvend reisprogramma voor u samenstellen
2
Pas als u helemaal tevreden bent, geven we uw unieke reiservaring vorm. We doen er alles aan uw verwachtingen te overtreffen
3
We zorgen ervoor dat alles perfect geregeld is, zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Bij terugkomst nemen we altijd contact met u op

Route

Een schitterende rondreis met als summum de zonsverduistering